0
0

O naS

Vsak izmed nas ima svoje kriterije, vsake oči se ustavijo na drugačni lepoti. Vendar pa nam je vsem nekaj skupno. Ko vidimo brezhibno, brezmadežno, čisto, prelepo otroško polt, sijočo in polno energije…. nas ta brezčasna lepota vedno znova nehote presune. In to je moj cilj in moja strast. Zdrava, čista, sijoča koža za vse življenje. Koža, v kateri se boste odlično počutili! Ne glede na leta. Od tu tudi izraz Agewell, ki ga tako rada uporabljam.

KJE SE JE VSE ZAČELO

NatashaSPAce sem zasnovala v letu 2000 kot Domovanje sprostilnih in lepotnih ritualov. 

Od takrat se je spremenilo veliko. Spreminjale in nadgrajevale so naše storitve, moje razmišljanje, znanje, ogromno je bilo vloženega v izobraževanje, nove koncepte nege in najsodobnejše aparature. Danes vam nudimo najsodobnejše nege obraza, aparaturne tehnike z odličnimi rezultati, oblikovanje telesa in izbor visoko učinkovitih preparatov, prehranskih dopolnil in aparatov za nadaljnjo nego doma.

V NatashaSPAce sem z vami že 22. leto in v tem času se je naš program bistveno spremenil in nadgradil. Postopno nastaja tudi lastna, skrbno izbrana kolekcija visoko kvalitetnih pripomočkov, preparatov in prehranskih dopolnil za nego doma, saj vam želim ponuditi najboljše na trgu.

Lepota ima nešteto obrazov

V zadnjih osmih letih sem se posvetila dermadiagnostiki in postopno popolnoma preusmerila na pomlajevanje kože in individualne, personalizirane načrte neg za izboljšanje vseh stanj in problematik kože obraza.  

Preobrazba kože. Reševanje izzivov. Vidni rezultati. Problematike, kot so starajoča se koža, gubice, upad čvrstosti, fotopoškodbe, hiperpigmentacije,  aknasta, mastna koža, izboljšanje in lajšanje stanj kot so rdečica in rozacea, težave s suho kožo in nasploh vse problematike. Cilj mojih petih stebrov dela je pomlajevanje na vseh nivojih. Da se dobro počutimo v svoji koži!

S prihodom dermadiagnostike in po zaključenem študiju specialnega programa dermaesthetic in mediesthetic smo se preimenovali v NatashaSPAce Mediesthetic, prvi salon s tem nazivom  in lastno dermadiagnostično napravo v Sloveniji. Dermadiagnostika je postala nepogrešljivo orodje za naše delo in danes smo ponosni, da imamo kar dve vrhunski in v svetovnem merilu vodilni dermadiagnostični napravi Cortex Skin Lab in tudi VisioFace.

Moje delo z vami, konstantno izobraževanje in raziskovanje , v katerega vložim ogromno časa in je moja velika strast od nekdaj, je usmerjeno v up-to date pristope k negi obraza v kozmetični terapiji, razvijanju novih tretmajev in kombinacij le teh, izrazito individualen pristop k vašim težavam, dermadiagnostiki, antiage prehranjevanju in prehranskim dodatkom kot support terapijam. Celostni Agewell, kot sama rada rečem. Ta beseda me opisuje neprimerno bolje kot antiage.

Dosežki in rezultati

Prihodnost nege vidim v individualnih lepotnih načrtih, ki so pisani na kožo le vam in tako omogočajo maximalne rezultate in vidne spremembe. Prihodnost nege vidim v praksi z dokazom (Evidence Based Practise). V praksi, kjer lahko med terapijami spremljamo stanje kože z meritvami in jih na podlagi rezultatov po potrebi spreminjamo, prilagajamo. 

V praksi, kjer po končanih terapijah rezultate tudi izmerimo, dokažemo, razložimo. Vas usmerimo v nadaljno pravilno nego in vzdrževanje rezultatov doma.

Skupni imenovalec naše ponudbe so vidni rezultati in dosežene vidne spremembe. 

Moj izziv in moja strast je izboljšanje izgleda vaše kože. Preobrazba. Pomlajevanje. Sijoča, sveža, negovana koža, v kateri se boste odlično počutili. Dimenzije naravnega pomlajevanja so neskončne. In to je moje srčno delo. 

Negujte se s spoštovanjem, ljubeznijo in kvaliteto. In obrestovalo se vam bo!

PROBLEMATIČNA KOŽA

IMATE TEŽAVE S KOŽO?

Vas zanimajo izdelki za nego kože ali izdelki za nego obraza, pa ne veste katerega izbrati? Poglejte si naše najbolj prodajne izdelke in si čimprej zagotovite svojega!

VSI IZDELKI

POGLEJ NAJBOLJ
PRODAJNE IZDELKE

Vas zanimajo izdelki za nego kože ali izdelki za nego obraza, pa ne veš katerega izbrati? Poglej si naše najbolj prodajne izdelke in si čimprej zagotovi svojega!