Loading color scheme

 

Predstavljamo vam nov postopek za izboljšanje izgleda kože in zmanjševanje globine gub, navlažitev kože, čiščenje nečiste, aknaste kože in svež, sijoč videz!

HydraGlow je nov 5- stopenjski tretma dr. Eckart-a Vossa, ki zagotavlja odlične rezultate, vidne takoj.

Vključuje več stopenj postopka:

➰ Hidroabrazija je nežno čiščenje kože z vodnim serumom
➰ Piling s sadnimi kislinami kožo dodatno očisti in temeljito odstrani odmrle celice
➰ Globinsko čiščenje s serumom in nevtralizacija
➰ Hidratacija z visoko koncentracijo kratkoverižnih hialuronskih kislin za izjemno svežino
➰ Vnos izbranega seruma glede na cilj tretmaja z jet sprayem , ki v epidermis dovaja tudi kisik

Po postopku je koža vidno bolj sijoča, sveža in brezhibno čista.

RADIOFREKVENČNA IGLIČNA MEZOTERAPIJA NOVE GENERACIJE
RF Microneedling je edinstvena terapija, ki združuje zmagovalno kombinacijo radiofrekvenčne terapije in iglične mezoterapije, kar omogoča, da je tretma bistveno bolj učinkovit.

Terapija je namenjena glajenju gub, zmanjšanju in izboljšanu izgleda brazgotin in pigmentnih madežev, izboljšanju elastićnosti, ter spodbujanju nastanka novega kolagena in elastina. Učinek je viden že po prvem tretmaju, optimalen rezultat pa dosežemo po nekaj mesecih, saj sinteza kolagena zahteva določen čas.

rf

Za izvajanje terapije imamo na voljo več različnih načinov in nastavitev.

Izvaja se lahko radiofrekvenca samostojno, ali v kombinaciji z microneedlingom. Iglice so lahko izolirane ali neizolirane. Kombinacija pa definira cilj terapije.

KAKO DELUJE RADIOFREKVENCA Z MICRONEEDLINGOM?

Pri tem postopku se uporablja izredno tanke iglaste elektrodice, ki prodrejo neposredno v ciljno področje dermisa, kjer se nahajata kolagen in elastin, in šele tam se sprosti radiofrekvenčni pulz.

Pri ostalih terapijah z radiofrekvenco se energija sprošča že na površini kože in jo zato tudi bolj močno občutite, saj je potrebno skozi povrhnjico prodreti v dermis, kjer se nahajajo kolagenska in elastinska vlakna.

Pri RF microneedlingu ne prihaja do sproščanja energije v povrhnjici, zato je terapija bolj učinkovita in manj neprijetna.

Ker radiofrekvenca ne prehaja skozi povrhnjico, je tudi rdečica po terapiji manjša.

ZAKAJ SE UPORABLJA?

Za zmanjšanje globine in glajenje gub
Za učvrstitev kože
Za spodbujanje nastanka novega kolagena in elastina
Za izboljšanje izgleda in zmanjšanje brazgotin
Za zmanjšanje pigmentnih madežev oz. hiperpigmentacij

KJE JO LAHKO UPORABIMO?

Metodo lahko uporabimo na obrazu, vratu, dekolteju in rokah.

PREDNOSTI POSTOPKA

Radiofrekvenčna iglična mezoterapija je Izredno učinkovita, saj združuje dve najbolj učinkoviti metodi za pomlajevanje in preobrazbo kože

Brez okrevanja

Izbiramo lahko med več različnimi postopki glede na cilj oz. problematiko

Učinek je dolgoročen

Za več informacij nas pokličite na 040 518 669, na voljo pa vam je tudi zloženka z vsemi informacijami o postopku in napravi.

Nega obraza je lepotni ritual, ki ga priporočamo enkrat mesečno, kadar s kožo nimate posebnih težav. Z redno in vaši koži prilagojeno nego poskrbite za zdravo in sijočo kožo, izboljšate njen videz in preprečujete prezgodnje staranje. Negovalni postopki kožo očistijo, navlažijo, nahranijo in zaščitijo pred fotostaranjem.
Pred nego opravimo pregled kože, dosedanje nege in pogovor z vami, na podlagi vsega skupaj pa vam svetujemo ustrezen postopek, pisan vam na kožo in ustrezno nego doma.

SPOZNAVNA UVODNA NEGA Z DERMADIAGNOSTIČNIMI MERITVAMI

DERMADIAGNOSTIKA, PREGLED KOŽE IN POSVET

HIŠNI LEPOTNI RITUAL ZA SPROSTITEV IN REGENERACIJO

TRETMA GLOWING SKIN BY NATAŠA

UV PREVENTIVNA NEGA

UV REHABILITACIJSKA NEGA

Pri postopku drobne iglice prodrejo v povrhnjico in dermis, kjer z njimi naredimo drobne, kontrolirane mikrovbode v kožo. Tako sprožimo intenzivno regeneracijo kože.

Pri celjenju številnih miniaturnih vbodov koža tvori nov kolagen, ki omogoča, da se gubice zgladijo na naraven način.

KAJ JE MICRONEEDLING ( COLLAGEN INDUCTION THERAPY) ?

Microneedling spada med postopke za povečanje sinteze kolagena, imenovane tudi CIT - Collagen induction theraphy.

Microneedling deluje na principu mehanskega spodbujanja dermisa ( kjer se nahajata kolagen in fibroblast).

Tako spodbudimo tvorbo kolagena, elastina in hialuronske kisline. S postopkom stimuliramo mehanizem celjenja sprožimo dva postopka, ključna za pomlajevanje kože, kolagenezo- tvorbo novega kolagena v koži in angiogenezo. Sproži se proces celjenja, med katerim se spodbudi rastni faktor beta ( TGF –β)- posledica je sinteza kolagena in izgradnja normalne, zdrave mreže vezivnih in elastičnih vlaken.

Poveča se debelina povrhnjice, koža je napeta in bolj prekrvavljena, videz pa pomlajen in svež. S postopkom dosežemo visoko prodiranje aktivnih kozmetičnih sestavin v kožo.

Tekom procesa celjenja številnih miniaturnih vbodov v kožo se tvori nov visokokakovostni kolagen,elastin in hialuron, kar omogoča glajenje gub in izboljšanje čvrstosti kože na naraven način.

INDIKACIJE ZA IZVAJANJE MICRONEEDLINGA

Zmanjšanje in izboljšanje izgleda gub

Povečanje čvrstosti (tonusa) kože

Zmanjšanje in izboljšanje izgleda hiperpigmentacij

Zmanjšanje in izboljšanje izgleda brazgotin, ki so posledica aken

Zmanjšanje in izboljšanje zboljšanje izgleda strij

REZULTATI

Microneedling je postopek za izboljšanje strukture kože. S postopkom dosežemo vidno izboljšanje izraznih / mimičnih gub, elastotičnih gub in zmanjšanje hiperpigmentacij. Z microneedlingom dosežemo zelo dobre rezulate pri izboljšanju izgleda brazgotin,pri širokih porah in strijah. Zelo dobre rezultate daje pri obnavljanju rasti dlak (lasišče).

PO POSTOPKU

Je običajno prisotna rdečica, ki je najbolj intenzivna prve 2-4 ure, nato pa prične izginjati. Občutek na koži je podoben, kot če bi nas rahlo opeklo sonce. Proces celjenja se konča v približno 3-4 dneh, ko zaznamo tudi vidno bolj gladko in pomlajeno kožo. Postopek ponovimo čez 14-21 dni ( planiranje postopka microneedlinga je individualno- glede na problematiko in stanje kože, zato so navodila lahko nekoliko drugačna).

NEGA KOŽE PO POSTOPKU : po navodilih za domačo nego, ki vam jih podamo individualno v salonu

TRAJANJE POSTOPKA 30-45 min, odvisno od posameznika

KAJ JE ELEKTROPORACIJA?

Predstavljamo vam nov postopek nege obraza, katerega izjemni rezultati vas bodo nedvomno prepričali.
ELEKTROPORACIJA ( EP impulzi)

EP je proces ki se dogaja v celični membrani pod vplivom kratkotrajnih ( milisekunde ) visoko intenzivnih elektro sunkov, ki povzročijo reverzibilne spremembe v strukturi celične membrane ( še posebno v lipidnih komponentah) , kar ustvari mikrokanalčke.
EP je varna, saj ne poškoduje celične membrane in omogoča nos aktivnih učinkovin v posamezno celico.

Celico stimulira k pinocitozi ( cell drinking).

Dosežemo vnos molekul v celico, ki drugače ne morejo ali slabo prehajajo skozi membrano.
V medicini se elektroporacija za vnos zdravilnih učinkovin v celico uporablja že cca 50 let, zadnja leta se vse bolj uporablja tudi v estetski medicini in kozmetičnih postopkih.

ECLERIS EP
Med EP se začasno spremeni permeabilnost celične membrane , kar povzroči odprtje intracelularnih kanalčkov in skozi njih penetracijo v celico.
EP uporablja izmenično napetost, ki ‘razmakne ‘ celice epidermisa , kar odpira prostor med celicami in omogoča prehod- širjenje učinkovin čez kožo.

Študije dokazujejo, da je EP 500X učinkovitejša od iontoforeze.
IONTOF. : večina učinkovin prehaja skozi dlačne folikle in žleze lojnice, kar je precej neefektivno , saj je pokritega le 0,1 % kožne površine.
Število transepidermalnih poti je z EP 500x večje.

MEZOTERAPIJA - KDAJ IZVAJAMO POSTOPEK?

Z mezoterapijo bistveno izboljšamo izgled kože. Po postopku je koža vidno sijoča, sveža in napeta.

Napredna kozmetična terapija za pomlajevanje

Zmanjšanje izraznih gub

Povečanje čvrstosti kože vratu in obraza

Zmanjšanje hiperpigmentacij

Izboljšanje izgleda brazgotin

VEČ O KISLINSKEM PILINGU

KISLINSKI PILING je kemičen piling in za razliko od diamantnega pilinga deluje nekoliko drugače. Efekt je globji in bolj specifičen. Raztopi povrhnjo ,odmrlo plast kože in tako omogoči koži, da se hitreje obnavlja. Različne kisline imajo različna delovanja, zato jih izbiramo glede na probleM. Uporabljamo GLIKOLNO, MANDELIČNO in SALICILNO KISLINO, ki se med sabo po delovanju razlikujejo ( gubice, pigmentacije, nečista koža).

Oba, kislinski in diamantni piling kože sta odlična za nego kože in Vaši koži zelo koristita,vendar pa kislinski piling omogoča bolj ciljano delovanje in ga osebno bolj priporočam. Nobeden od njiju pri pravilni izvedbi kože ne bo poškodoval, temveč ji bo le koristil. Globinske pilinge toplo priporočam za osvežitev kože in pa kot dopolnilni tretma k raznim specifičnim pomlajevalnim negam- za potenciran, boljši rezultat. Posebno pa se uporaba kislin priporoča pri pigmentirani koži, razširjenih porah, brazgotinah,gubicah, pusti in utrujeni koži, nečisti koži in aknah. Pravilno izveden piling NE TANJŠA KOŽE, NE VPLIVA NA KAPILARE IN KOŽI NE ŠKODI.

NAPREDNA KOZMETIČNA NEGA

Uspeh zagotavljajo standardizirani protokoli, kreirani na Aikon DermaSystems.

Postopki vključujejo: korekturne pilinge ter visoko zmogljive dermakozmetične izdelke.

Naslavljajo širok spekter nepravilnosti in so zasnovani tako, da vidno

• Zmanjšajo število gub in in izboljšajo znake fotostaranja -
• Izboljšajo grobo teksturo in izgled kože po aknah, zmanjšajo post vnetne pigmentacije in pore
• Zmanjšajo in izboljšajo izgled pigmentnih nepravilnosti in melasmo

Kozmetična terapija traja najmanj 8 tednov. Redni tedenski obiski in spremljajoča nega doma, so nujni za doseganje VIDNIH rezultatov. Na voljo je več programov:

NAPREDNA KOZMETIČNA TERAPIJA STARAJOČE SE KOŽE

Brezčasen remodeling pristop, ki odlično kljubuje starosti. Koži povrne sijoč, mladostni videz ter zaustavi znake prezgodnjega staranja.

Skrbno izbrane aktivne učinkovine ter kombinacija kislinskih kompleksov odlično penetrirajo v globlje plasti kože ter spodbujajo sintezo kolagena in hialuronske kisline ter omogočajo penetracijo pomlajevalnih peptidnih kompleksov.

Ognjeni tulipan in folna kislina poskrbita za obnovo poškodovanih celičnih membran in organelov v celici.

Proti prostim radikalom ter hiperpigmentacijam se borita visoka koncentracija vitamina C in mandelična kislina.

S pomočjo ceramidov obnovimo lipidno strukturo epidermalne bariere.

INDIKACIJE ZA REMODELING:
suha in pusta starajoča koža, koža s hiperpigmentacijam in koža z rdečico zaradi poškodovane bariere in mikro kapilar

PRIČAKOVAN REZULTAT:
Izboljšan izgled in zmanjšana globina in število gub; obnovljena epidermalna bariera: povečevanje vlažnosti (zviševanje NVF) in obnova epidermalnih lipidov (acidifikacija in nadomestna lipidna terapija); odstranjen zadebeljen stratum corneum: gladka in enakomerna tekstura površine kože; odprte zamašene pore in zmanjšana velikost: uravnano izločanje sebuma; zmanjšana rdečica in število teleangiektazij; zmanjšane in odstranjene hiperpigmentacije.

NAPREDNA NEGA NEČISTE IN AKNASTE KOŽE
Odlično izbrana kombinacija je prava odrešitev za poškodovano kožo po aknastih stanjih.

Po končanem programu bo koža čista, sveža in pomlajena! Pristop vpliva na vse ključne faktorje, ki so prisotni pri post aknasti koži: razširjene pore ter post vnetne brazgotine in pigmentacije. Izboljšanje doseže sinergijska mešanica detoks učinkovin in kislinskih kompleksov.

Glikolna, Laktična, Mandelična in Azelaična kislina učinkovito preprečujejo poroženevanje izvodil, ožajo pore, preprečujejo razrast bakterij ter pospešujejo sintezo kolagena in obnovo ekstra celularnega matriksa. Terapevtska glina učinkovito absorbira odvečen sebum in ostale toksine. Sinergijska kombinacija posvetljuje kožo, zmanjša post vnetne pigmentacije in inhibira nastanek melanina.

INDIKACIJE:
Mastna starajoča koža, koža z brazgotinami po aknah in koža s postinflamatornimi hiperpigmentacijam po aknah.

Pričakovan rezultat:
Izboljšan izgled, zmanjšana globina in število gub; zmanjšanje globine in števila brazgotin po aknah; gladka in enakomerna tekstura kože; odprte zamašene pore in zmanjšana velikost,uravnano izločanje sebuma; zmanjšane in odstranjene postinflamatorne hiperpigmentacije.

NAPREDNA NEGA IN IZBOLJŠANJE HIPERPIGMENTACIJ
Omogoča lokalno delovanje na mestu pigmentnih nepravilnosti (hiperpigmentacije) in bolj izrazitih gub.

Glikolni komples zaradi svoje majhnosti izjemno dobro prodira do same bazalne membrane, kjer se sintetizira melanin. Uspešno zavira sintezo melanina v bazalni plasti ter z pospešeno obnovo in luščenjem učinkovito odstranjuje v zgornjem sloju nakopičen melanin. Kolagen boosterji skupaj z glikolno kislino pospešujejo nastanek kolagena, hialuronske kisline in prerazporeditev elastina ter tako vidno zmanjšajo številne gube, napnejo in učvrstijo kožo.

INDIKACIJE :
Koža s hiperpigmentacijami, ‘kadilska koža’ zrela koža in koža z rdečico zaradi teleangiektazij.

REZULTATI:
Zmanjšane in odstranjene hiperpigmentacije; zmanjšana globina in število gub; zmanjšana rdečica; gladka in enakomerna tekstura površine kože; odprte zamašene pore in zmanjšana velikost, uravnano izločanje sebuma.

Za vse informacije smo vam z veseljem na razpolago na našem telefonu 040/518669.

Intraceuticals je avstralsko podjetje, specializirano in vodilno v svetu za kisikovo tehnologijo.

Terapija je v primerjavi z ostalimi kisikovimi edinstvena zaradi specialnega seruma modificirane hialuronske kisline ( hialuronska kislina z nizko molekularno maso)z dodatkom esencialnih vitaminov, rastlinskih ekstraktov , antioksidantov in aminopeptidov, ki zaradi uporabe terapevtskega hiperbaričnega kisika prodira veliko globje v kožo. Koži pomaga uskladiščiti in obdržati nivo vlage.Ostale kisikove nege največkrat pršijo kisik le po površini kože.

Tretma traja 40-50 min. koža je izdatno navlažena, napolnjena sijoča in sveža- vidno takoj.

Pridružite se miljonom zadovoljnih uporabnic Intraceuticals kisikovih terapij, med katerimi so tudi Severina, Eva Longoria, Victoria Beckham, Naomi Campbell in mnoge druge!

Dermatologi in plastični kirurgi uporabljajo tretmaje Intraceuticals Infusion  za hlajenje in pomirjanje kože ter za okrevanje po laserskih terapijah Fraksel, IPL in globinskih pilingih.

INTRACEUTICALS POSTOPKI

ATOXELENE

Tretma, ki ciljano deluje na glajenje izraznih in drugih gub na obrazu.

Učvršča, dviguje in oblikuje predele na čelu, okoli nazolabialne gube in ustnic. Atoxelene infusion je edinstveno doživetje, ki prinaša takojšnje vidne rezultate.Izrazne gubice se zgladijo in vidno zmanjšajo, očesne konture so izrazitejše. Vsebuje hialuronsko kislino nizke molekularne mase, argirelin in bogato kombinacijo vitaminov ter antioksidantov. Hialuronska kislina pripomore k takojšnji hidrataciji kože,argirelin pa čarobno gladi gubice in poveča čvrstost kože.

ANTIOKSIDANT BOOSTER

Ekskluzivni eksotični izvleček KAKADU SLIVE, izredno močnega naravnega antioksidanta, ki izvira iz avstralskega deževnega gozda, v kombinaciji z zelenim čajem in E vitaminom.Intenzivno razstruplja vašo kožo, zmanjšije zabuhlost in temne kolobarje okoli oči, idealen za utrujeno,ter od dela in potovanj izsušeno kožo.

VITAMIN C+3 BOOSTER

Okrepi, ščiti in podpira zdravje kože s 3 sinergističnimi oblikami C vitamina.Deluje proti prostim radikalom, zagotavlja zaščito pred svetlobo, izboljša videz pigmentirane kože in zagotavlja izboljšanje sinteze kolagena in s tem izboljšano teksturo kože.

COLLAGEN BOOSTER

Je močan koktajl prenašalcev kolagenskih peptidov, ki spodbujajo obnovo in pomladitev kože. Pomaga obnoviti volumen in napetost kože, ki je izgubila elastičnost, tonus in gostoto. Peptidi spodbudijo kolagen, da aktivno obnavlja kožo.Takoj zmanjša pojav drobnih linij in gubic z vidnim učinkom liftinga. Globoko navlaži kožo in vidno izboljša volumen in teksturo. Pomaga povečati gostoto in čvrstost kože.

VITAMIN A BOOSTER

Očisti in izboljša izgled kože, nagnjene k madežem, razširjenim poram, poškodbam po sončenju, neravni teksturi in globokim gubam. Tehnologija v mikro kapsulah, ki se sprosti 'na zahtevo', preprečuje draženje kože in omogoča odlične rezultate.

REJUVENATE

Neinvazivni tretma, ki deluje na gubice in gube ter izjemno poveča hidracijo kože. Ta svileni vlažilni kompleks spodbuja tvorjenje naravnega kolagena in elastina, ter tako izboljšuje teksturo kože in vidno gladi tako drobne gubice kot gube. Vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso in bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov. Ta hladilen in pomirjevalen tretma je primeren za vse tipe kože.

OPULENCE

Tehnologija za posvetlitev neenakomerne barve kože. Zmanjša pigmentacije nastale zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom. Kože je videti svetlejša in bolj sijoča , neenakomerna kožna pigmentacija pa izboljšana.

Vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso,botanične učinkovine za posvetlitev kože, močno koncentriran C vitamin, bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov ter izvlečke zelenega čaja.

CLARITY

Clarity. Tehnologija za odpravljanje nepravilnosti. Pravo orožje v boju proti težavni koži. Odpravi nečistoče in vnetja, zmanjša količino bakterij v porah. Vsebuje hialuronsko kislino nizke molek. mase, kombinacijo vitaminov in antioksidantov, ter fitosfingozin in protibakterijske učinkovine, ki delujejo blagodejno, pomirjevalno in vzpostavljajo ravnovesje na koži.

KAKO DELUJE?

Kisik tvori 18-21% atmosfere in je nujen za življenje. INTRACEUTICALS sistem »vsesa« kisik in ga filtrira v koncentracijo 90-95% čistega kisika.

Ko držimo konico aplikatorja INTRACEUTICALS OXYGEN INFUZORJA pod kotom 90%, 1mm ali manj od površine kože, se formira kisikov »mehurček« pod pritiskom, ki poveča nasičenost zunanjega kožnega tkiva-epidermisa. Ta pritisk omogoča hitro absorpcijo INTRACEUTICALS INFUZIJE v kožo.

Ta specialni tip hialuronske kisline ima dokazano iste sposobnosti vezave vlage kot tradicionalna hialuronska kislina. Vendar pa ima zaradi svoje nižje teže sposobnost prodreti globlje v kožo, kjer kožo intenzivno vlaži in pripomore k intenzivni stimulaciji sinteze kolagena. Istočasno pa v kožo vnaša tudi ostale aktivne učinkovine kot so vitamini, antioksidanti, rastlinski ekstrakti in aminopeptidi.

Hipobarični kisik se lahko aplicira direktno na odprto kožo oz. rane- to je inovativni pristop k zdravljenju težkih ran in opeklin.

Z inhalacijo vdihujemo 90-95% čisti kisik. Inhalacije kisika izboljšajo oz. povečajo koncentracijo, pozornost in spomin, ter so naravno zdravilo za glavobole, »jet leg« in »hangover«. Kisikove inhalacije pogosto uporabljajo profesionalni atleti za pospešitev mišične regeneracije.

RESNIČNI LJUDJE, RESNIČNI REZULTATI

Tretmaje Intraceuticals infusion s hiperbaričnim kisikom uporabljajo znane osebnosti, dermatologi, plastični kirurgi in izbrani kozmetični saloni po vsem svetu.
Kaj o izdelkih Intraceuticals pravijo drugi?

POGOSTA VPRAŠANJA
Kako hitro se pokažejo rezultati?

Uporabljamo podnaslov ' Takojšnji vidni rezultati' , ker boste to dejansko tudi izkusili. Rezultati so vidni že po prvem tretmaju. Učinek se izjemno izboljša z uporabo izdelkov za nego kože Intraceuticals dvakrat dnevno.
Koliko časa bodo vidni rezultati?

Učinki tretmajev se kumulirajo; učinek prvega tretmaja traja 3-7 dni, učinek šestega po vrsti pa od 14- 30 dni. To so seveda samo iztočnice, ker je učinek odvisen od prvotnega stanja posamezne kože. Rezultati se izboljšajo z uporabo primernih izdelkov za nego kože Intraceuticals.
Kakšni so dolgoročni rezultati uporabe izdelkov Intraceuticals?

Izdelki Intraceuticals omogočajo takojšnje vidne rezultate, vendar pa imajo tudi kumulativen učinek ; pri dolgotrajni uporabi je učinek večji. Tretmaji Intraceuticals Infusion imajo večji učinek, če se odločite za 6-tedensko paket postopkov, ki se izvajajo 1x tedensko, nato pa se delajo vzdrževalni tretmani 1x mesečno. Za vzdrževanje in povečanje učinkov tretmana Intraceuticals je bistvena uporaba predpisanih izdelkov za nego kože Intraceuticals 2x dnevno.
Ali lahko uporabljam izdelke za nego kože Intraceuticals brez tretmajev Infusion?

Da, videli boste, da imajo izjemen učinek. Vaša koža bo bolj zdrava, hidrirana in videti bo pomlajena. Linija izdelkov za nego kože Intraceuticals je neodvisen vir za dnevne tretmaje na osnovi hialuronske kisline, antioksidantov in visokoaktivnih učinkovin.
Ali družba Intraceuticals izdelke preizkuša na živalih?

Ne, izdelkov ne preizkušamo na živalih in teh postopkov ne podpiramo.
Kje se proizvajajo izdelki Intraceuticals?

Ponosni smo na to, da je družba avstralska in da se izdelki proizvajajo v Avstraliji.
Kaj pomeni hiperbarično?

Hiperbarično pomeni pod zvišanim atmosferskim tlakom.
Zakaj je hiperbarični kisik boljši od običajnega kisika?

Kisik je naravni baktericid ter kožo hladi in pomirja. Pri družbi Intraceuticals terapevtskega kisika pod hiperbaričnim tlakom ne uporabljamo samo zato, ker kožo hladi in pomirja, ampak tudi zato, ker omogoča hitrejše vpijanje pripravka med terapijo Intraceuticals InfusionsR. Hiperbarični tlak skupaj s tretmajem Infusion tvori kisikove mehurčke, ki povečujejo nasičenost zunanjega kožnega tkiva in s tem pripomorejo k hitrejšemu vpijanju pripravka med terapijo.
Za katere tipe kože so primerni tretmaji Infusion in izdelki za nego kože Intraceuticals?

Oboji so zasnovani za vse tipe kože. Za določene kožne težave smo zasnovali posebne tretmaje in izdelke. Strokovnjak za nego kože lahko tretma Infusion prilagodi posameznim potrebam kože. Izdeli za nego kože Intraceuticals so jasno označeni po linijah:

REJUVENATE - proti staranju. Gladi gubice in gube, učvrščuje, izboljšuje tonus kože, hidrira

ATOXELENE - odpravlja izrazne gube. Gladi gubice in gube.

OPULENCE - posvetli in blaži. Ciljno deluje na kožno pigmentacijo.

CLARITY - odpravlja nepravilnosti. Pomirja vnetja in čisti.

Izboljšanje izgleda in zmanjšanje globine gub

Toplotni učinek ELOS tehnologije naredi vašo kožo gladko in pomlajeno. Postopek je praviloma neboleč in omogoča odlične rezultate. Takoj po tretmaju se lahko vrnete k svojim vsakodnevnim aktivnostim.
V nagubani koži je kolagen zelo gost, zaradi česar se zmanjša dotok krvi in rast novi vlaken. S kombinacijo radiofrekvence in optične energije vplivamo na kolagenska vlakna in spodbudimo nastajanje elastina. Nova kolagenska formacija povzroči dolgoročni učinek napete kože.
S tem postopkom odstranimo majhne gubice, globoke gube pa se vidno zmanjšajo. Po tretmaju postane koža gladka in prožna. Po končanem postopku ima rožnat, svež in bolj čvrst izgled.

Pomlajevanje in obnavljanje kože

Naša koža je izpostavljena številnim spremembam, ki jo poškodujejo. Pojavljati se začnejo vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Naša koža se z različnimi varovali in mehanizmi vsakodnevno brani pred vplivi zunanjega sveta.

Z ELOS tehnologijo, ki spodbuja obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu, vašo kožo vidno obnovimo in ji damo zdrav, mladosten in sijoč videz.

Zmanjšanje in izboljšanje izgleda pigmentnih nepravilnosti: s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije segrejemo melanin, kar povzroči razgradnjo, hkrati pa se zmanjša proizvodnja melanina. Proces razgradnje povzroči začasno potemnitev, po treh do štirih tednih pa se videz pigmentnih nepravilnosti vidno izboljša.

Pri zmanjševanju vaskularnih nepravilnosti je postopek podoben. S pomočjo optične in radiofrekvenčne energije segrejemo hemoglobin v krvi, kar povzroči koagulacijo in razgradnjo žilnih sten. Te se po nekaj tednih preko imunskega sistema izločijo iz telesa, zato žilne spremembe izginejo.
Pri večjih vaskularnih nepravilnostih, ki presegajo naše delovanje, vas napotimo na pregled v Dermatovenerologijo Dr. Pirš, kjer vas bo Dr. Pirš pregledal in svetoval nadaljne postopke.

ELOS tretmaji so mogoči na obrazu, vratu in rokah.
Rezultati obnavljanja, pomlajevanja kože in izboljšanja izgleda gubic so več kot odlični.

Za bolj intenzivne rezultate priporočamo globinsko vlaženje Intraceuticals oxygen infusion in Mezoterapijo.

Globinsko vlaženje kože po opravljenem postopku fotopomlajevanja še dodatno poveča rezultate.

PRISTINE DIAMANTNI PILING
Mikrodermoabrazija že nekaj časa zaseda posebno mesto med estetskimi postopki in ni naključje da vodilni dermatologi in kozmetiki po vsem svetu vključujejo ta čudovit tretma v mnoge estetske postopke za nego in pomladitev kože.

Predstavljamo vam Pristine, sistem za DIAMANTNO MIKRODERMOABRAZIJO ( diamantni piling), ki je prejel nagrado Les Nouvelles Estetique za najboljšo inovacijo leta 2008. To je samo še dodatno priznanje sistemu za unikatno in inovativno tehnologijo, ki zagotavlja neverjetne rezultate.

Mikrodermoabrazija je med neinvazivnimi kozmetičnimi postopki drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoxom in filerji in nudi klientom neinvaziven, neboleč estetski tretma s takojšnjim učinkom. Ker postopek bazira na mehanskem pilingu, so rezultati takojšnji in vidni že ob prvem tretmanu, retultat pa mehka, gladka, sijoča in osvežena koža.

Mikrodermoabrazija 1. generacije se izvaja s pomočjo kristalov (aliminijev oksid) in kemičnega peelinga.

Mikrodermoabrazija 2. generacije, diamantni peeling pa izvajamo z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami. Postopek je neboleč , popolnoma higienski in hipoalergen , saj vakum istočasno odstrani odmrle celice s površine kože, ter pospeši prekrvavitev in obnavljanje kožne strukture.
KDAJ VAM PRIPOROČAMO DIAMANTNI PEELING ?

-pri blagem fotostaranju (ali kot priprava kože na fotopomlajevanje in razne tretmane nekirurškega liftinga)
-pri pusti, od sonca poškodovani koži (omilijo se fine gube in gubice, koža ponovno zaživi)
-pri starostnih pegah
-za zmanjšanje povečanih por
-pri brazgotinah (mokrodermoabrazija pomaga generirati nove kožne celice in s tem pospeši celjenje kože. V večini primerov se izgled brazgotine izboljša s tem , ko se zabriše viden rob med brazgotino in zdravim tkivom.)
-za odstranitev/zmanjšanje madežev, ki ostanejo po aknah
KAKO POTEKA DIAMANTNA MOKRODERMOABRAZIJA?

Globina oz. intenzivnost tretmaja diamantnega peelinga se določi individualno, odvisno od stanja in tipa vaše kože.

Učinkovit tretma zahteva 6-12 tretmajev, ki se izvajajo enkrat na teden.

SPROSTILNA MASAŽA OBRAZA

Sprostilna masaza obraza, vratu, dekolteja in zatilja je namenjena sprostivi. Izvajamo jo z izbranim serumom in bogato nočno kremo. Po zaključku nanesemo serum in kremo.

Ročna limfna drenaža je prijetna ročna tehnika, s katero razstruplajmo obraz in telo. Je izredno sprostilna, zato zelo ugodno vpliva na počutje. Zelo je učinkovita pri zastajanju vode oz zabuhlosti pod pčmi, pza izboljšanje aken in problematične kože, ter po lepotnih posegih za hitrejše okrevanje.

Sprostilna tehnika za vaše misli in mišice

Indijska masaža glave je starodavna ajurvedska masaža, kjer z učinkovito tehniko pritiskov na akupresurne točke zmanjšamo napetosti v vratu, glavi in zgornjem delu hrbtenice. Pomaga pri težavah s tesnobo, glavobolih, nespečnosti, koncentraciji in stresu.
Indijska masaža glave je zelo učinkovita metoda sproščanja glave, misli in napetosti v zgornjem delu hrbtenice. S pritiski na akupresurne točke v kombinaciji z masažnimi prijemi lahko hitro zmanjšamo mišične napetosti in blokade, povečamo prekrvavitev in popolnoma sprostimo misli. Poudarek je na točkah ob hrbtenici, vratu in zatilju, dekolteju ter celi glavi in lasišču. Na koncu pa sledi sproščujoča masaža obraza in lasišča.
Za koga je primerna indijska masaža glave?
Za vse, ki imajo težave z:
• glavoboli
• migrenami
• napetostjo v vratu, glavi, očeh in obrazu
• vznemirjenostjo
• telesno napetostjo
• tesnobo
• nespečnostjo
• sproščanjem
• utrujenostjo
• oslabljenim imunskim sistemom.
Z indijsko masažo glave bomo izboljšali tudi prekrvavitev lasišča, pomagali preprečevati izpadanje las, pomagali odpraviti simptome sinutitisa, razstrupili telo in povečali cirkulacijo.