0
0

Vtisi iz Koelna. Obisk in edukacija pri legendarnem dr. Eckartu Vossu

Najnovejši pristopi in tehnologija za preobrazbo in pomlajevanje kože➕vidne rezultate kmalu pri nas?

Tokratna edukacija na sedežu podjetja dr. E. Voss je bila namenjena treningu dela z novo napravo RF microneedling, ki prihaja za mano iz Koelna v naslednjih dneh.
My new baby???
Lahko samo rečem, da so to nove dimenzije v preobrazbi in pomlajevanju kože in da bo ta aparat nepogrešljivo dopolnil arhitekturo individualnih lepotnih načrtov.

Točno se spomnim dne pred 5 meseci, ko sem spoznala Dr. Eckarta Vossa. Navdušenje in energija sta kar žarela iz njega, ko je razlagal o fotostaranju, UV filtrih, vplivih sonca na staranje in procese v koži. In to srečanje se mi je velikokrat prikradlo v misli….ta energija, strast, jasen pogled, vizija.
Nedvomno je njegovo delo in raziskovanje njegova velika strast. In to zelo dobro razumem.
Takoj sem začutila, da bo ta karizmatični in zanimivi sogovornik vplival na mojo pot. In povem vam, odkar sem spet v svoji koži, me občutek ne prevara. V manj kot minuti sva prišla na microneedling, RF needling, kolagen, UV filtre…..teme ob katerih se mi zasvetijo oči?
Stvari so se odvile in tako sem meni NatashaSPAce obogatila z njegovo medicinsko kozmetiko.
Mnoge med vami ste jo že dobro spoznale na svoji koži.

Kar nekaj časa sem si vzela za razumevanje njegove filozofije, vizije in preparatov.
Dr. Voss je eden vodilnih svetovnih strokovnjakov, ki je svoje delo in raziskovanje posvetil področju vplivov svetlobe na staranje kože.
Zanesljivo lahko rečem, da je s svojimi častitljivimi 76 let in več kot 40 letnimi izkušnjami na področju preučevanja fotostaranja, starosta na tem področju. Zelo karizmatičen in zanimiv sogovornik. Njegov Dual Lift®️ System pa je povsem nov, a la carte pristop k potrebam vaše kože. In ne bo vas pustil ravnodušnih!

Mojo pozornost je pritegnil njegov device, RF Microneedling. Ravno sem bila v kreiranju programa za potrebe kože v menopavzi, ki so specifične… ampak o temu kdaj drugič. Radiofrekvenca in microneedling v kombinaciji namreč dajeta odlične rezultate za učvrstitev spodnje 1/3 obraza, ki je posebna problematika.
Zahvaljujoč ekipi dr. Voss Slovenija, ki mi je omogočila preizkus RF microneedlinga in ves potreben support, sem tretma 2x preizkusila, se ‘spoznala’ z njim in sem nad njim navdušena. Sami veste, da so microneedling, kislinski pilingi , antiage prehrana, prehranski dodatki in vse, kar omogoča VIDNE rezultate pri pomlajevanju in preobrazbi kože, srčika mojega zanimanja, moja dolgoletna ljubezen….
MICRONEEDLING RF by dr. E. VOSS kombinira microneedlng➕radiofrekvenco za sintezo novega kolagena in izboljšanja videza kože. Primerno za vse tipe kože in za vse fototipe- tudi temnejše in mediteranske.
➕ poveča čvrstost in elastičnost kože
➕zmanjša globino gub
➕tretira brazgotine

Iz Koelna se vračam motivirana, inspirirana, z novim znanjem in zagonom. In v pričakovanju mojega novega ‘up to date’ device-a, prvega takega v Sloveniji. Je že na poti in pride kak dan za mano… uh se veselim!!!!!
RF MN tretma za kožo z izrednimi rezultati bo igral pomembno vlogo v arhitekturi individualnih lepotnih načrtov.
Ko spoznam ljudi , kot je dr. Voss, ki s takim entuziazmom živijo in delajo to kar jih veseli, sem vedno znova fascinirana. To so ‘my kind of people’.

Zahvala dr. Vossu in ekipi za top izobraževanje. Zavedam se da sta njegov, njihov čas in znanje dragocena in to zelo cenim.

Zahvale dr.med. Janiju Petroviču za support in dodatne razlage ( in seveda za zaupanje za izvedbo moje prve RF MN terapije… yeeeah i did it;-))

Posebna zahvala ekipi dr. Voss Slovenija ( Arlen d.o.o.), ki mi je omogočila to zame neprecenljivo izkušnjo in izobraževanje, za vso pomoč, podporo in seveda odlično družbo.

Zelo se veselim nadaljnega sodelovanja, nadgrajevanja znanja, novih pristopov. Saj veste da je raziskovanje, izobražavanje in moje srčno delo v salonu moja velika strast. Moje vodilo, motivacija, inspiracija. In uživam prav vsako sekundo!
Se kmalu vidimo! V mojem face lab-u v novi podobi in s huuudo novo tehnologijo!

{gallery}blog/koln/galerija{/gallery}

Sijoč pozdrav,
Nataša

#theskinwelivein #passion #future

NAROČANJE

TERAPIJA V SALONU

Priložnost za zmenek z vašo kožo je tu. Za vse, ki si želite res dobro spoznati svojo kožo in za vse tiste, ki želite le preveriti, kaj ste z ustrezno nego dosegli v preteklih letih.