Loading color scheme

hidro_kalogen
Izdelek: NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN
Raspoložljivost: Izdelek na zalogi

NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN

19% Popust, Cena brez popusta 59,90€

Novelius Medical hidro kolagen je edini izledelek za spodbujanje tvorbe.

V času praznovanja od 19.-29.11.2019
vas razvajamo z -19% popustom

Prodajna cena z popustom:
Cena z DDV: 48,52 €

Novelius Medical hidro kolagen je edini izledelek za spodbujanje tvorbe kolagena v telesu pri nas, ki ga priporočajo zdravniki.

Vpliva na tvorbo vseh 28 tipov kolagena v telesu in ne vsebuje umetnih sladil, konzervansov ali kakršnih koli zdravju škodljovih sestavin. Ravno tako ne vsebuje nobenih drugih dodatkov ali vitaminov, tako so vsi učinki dejansko posledica tvorbe novega kolagena v telesu.

Novelius Medical hidrokolagen med drugim:

• krepi čvrstost in spodbuja rast las ter nohtov
• skrbi za zdrave sklepe in kosti
• izboljšuje videz kože
• vpliva na tvorbo mišične mase
• kolagenski peptidi z molekulsko maso do 2000 Da v hidrokolagenu stimulirajo fibroblaste. S povečevanjem kolagena in hialuronske kisline v koži prihaja do debeljenja kože in s tem zmanjševanja gub.

VEČ O NOVELIUS MEDICAL HIDROKOLAGENU:
Novelius Medical hidrokolagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega laboratorija na področju kolagenskih peptidov Rousselot.

Novelius Medical hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov (peptidi F 2000 Da) izmed peptidov, ki jih proizvaja omenjeni francoski konzorcij in iz najkakovostnejših, organskih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih dodatkov ali škodljivih konzervansov. Obogaten je s koncentrati aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena. Peptidi v Hidrokolagenu Novelius Medical vplivajo na tvorbo vseh 28 tipov
kolagena v telesu.

Več kot 90 % Hidrokolagena Novelius Medical se v eni uri od zaužitja absorbira v krvni obtok, saj je molekulska masa peptidov do 2000 Daltona, kar je meja za absorbcijo. Iz krvnega
obtoka se peptidi (ki vsebujejo visoko vsebnost hidroksiprolina, edinstvene aminokisline) transportirajo v
ciljna tkiva, npr. kožo, kosti in hrustanec. Tam delujejo kot gradniki za celice in spodbujajo tvorbo novih
kolagenskih vlaken.

Peptidi v Hidrokolagenu Novelius Medical so pridobljeni iz divjih, globokomorskih rib. Hidrokolagen Novelius Medical ne vsebuje umetnih sladil, konzervansov ali kakršnih koli zdravju škodljivih sestavin.

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.