Loading color scheme

CELLULAR_ACTIVE
Izdelek: CELLULAR ACTIVE CREAM SPF 25 50ml

CELLULAR ACTIVE CREAM SPF 25 50ml

Dnevna krema s celotnim spektrom delovanja proti staranju in gubam, primerna za vse tipe kože

Cellular  Active Cream SPF 25 50ml    

Aktivni rastlinski izvlečki & Vitaminski kompleks

Proti staranju

Dnevna krema s celotnim spektrom delovanja proti staranju in gubam, primerna za vse tipe kože, s patentirano zaščito pred škodljivim vplivom sončnih žarkov Smart Sun je popolna zaščita pred UVB in več kot 90% UVA žarki (avstralski standard). Učinkovita formula pospešuje tvorbo kolagena in elastina, kar zmanjšuje drobne gubice, antioksidanti ščitijo pred škodljivimi vplivi prostih radikalov, hialuronska kislina pa vrača koži izgubljeno vlago. Rezultat je napeta koža in enakomeren ten.

VEČ :

Popolna zaščita za vse tipe kože, pred UVB in več kot 90% zaščita pred UVA žarki (po avstralskem standardu).

Dnevna krema s celotnim spektrom delovanja proti staranju, s patentirano zaščito pred škodljivim vplivom UV žarkov Smart Sun. Pomembna profilaksa pred nastajanjem ali napredovanjem fotostaranja (solarne pigmentne spremembe, elastotične ali atrofične gube). Vsebuje kompleks peptidnih prenašalcev za pospeševanje sinteze in pravilno formiranje kolagena, elastina, proteoglikanov in glukozaminoglikanov; delujejo antiinflamatorno. Vitamini in drugi antioksidanti preprečujejo celično odmiranje (apoptoze) ter ščitijo celične membrane. Rastlinski kompleksi v izdelku delujejo antiinflamatorno, antimikrobno in pomirja razdraženo kožo.

Indikacije:

 • fotopoškodovana koža; atrofične ter elastotične gube (solarna elastoza),
 • hiperpigmentacije različnega izvora,
 • upadel tonus kože in opaznost gravitacijskih brazd in gub,
 • povečana razgradnja in zmanjšana sinteza strukturnih proteinov v dermisu (kolagena, elastina in drugih proteinov),
 • povečana razgradnja in zmanjšana sinteza glukozaminoglikanov (predvsem hialuronske kisline),
 • elastotične in/ali atrofične gube,
 • mimične linije in gube.

Rezultat uporabe - mehanizmi delovanja izdelka:

 • profilaksa pred nastankom hiperpigmentacij, pojavom ali napredovalnjem solarne elastoze, elastotičnih ter atrofičnih gub,
 • zmanjša razgradnji in poveča sintezo strukturnih proteinov v dermisu (kolagen, elastin in drugi proteini), izboljša čvrstost in elastičnost dermisa,
 • poveča sintezo glukozaminoglikanov v dermisu, povečana volumizacija dermisa
 • učinkovita fotozaščita (UV A in UV B) kože,
 • deluje antioksidativno, ščiti pred lipidno peroksidacijo (zaščita celičnih membran),
 • deluje antiinflamatorno, antimikrobno in pomirja kožo.

Mehanizem delovanja učinkovin:

Photoprotector: absorpcija ali blokiranje UV žarkov

INCI

MEHANIZEM

Ethylhexyl Methoxycinnamate (encapsulated)

Visoko stabilen UV B kemijski absorber, krepi delovanje drugih UV filtrov, povečuje SPF in vodoodpornost kozmetičnega izdelka.

Titanium Dioxide (micro encapsulated)

Širokospektralni anorganski UV A in B blokator; preprečuje nastanek opeklin, iritacij kože, celične DNA poškodbe, solarno elastozo; preprečuje fotopoškodbe (pigmentne spremembe, atrofične in elastotične gube).

Regeneration: obnova in izboljšanje funkcij kože

INCI

MEHANIZEM

Beta Vulgaris (Beet) extract

Deluje antioksidativno, ščiti proteine pred oksidacijo. Pospešuje epidermogenezo (proliferacijo in diferenciacijo). Preprečuje folikularno hiperkeratinizacijo.

Peucedanum Ostruthium Extract

Pospešuje celjenje ran in revitalizacijo kože, deluje antiinflmatorno, preprečuje nastajanje postinflamatorne hiperpigmentacije.

Astragalus Membranaceus root Extract

Uravnava imunsko zaščito kože in pospešuje celjenje ran (2. faza celjenja), deluje antioksidativno.

Anti-aging: stimulira sintezo strukturnih proteinov dermisa

INCI

MEHANIZEM

COLHIBIN (Hydrolyzed Rice Protein)

Pospeševalec kolagenaze raztlinskega izvora, ki ščiti kožo pred ne načrtovano razgradnjo kolagena. Ima neposredni vpliv na vzdrževanje vlažnosti in elastičnosti kože.

Anti-aging: regeneracija epidermisa

INCI

MEHANIZEM

Squalane

Je komponenta sebuma, prekurzor holesterola, ki pomembno vpliva na fluidnost lipidov. Ima pomembno vlogo pri sintezi vitamina D. Pripisujejo se mu regenerativni učinki na kožo.

Antioxidant activity: lovilci prostih radikalov

INCI

MEHANIZEM

BUDDLEJA AO (Buddleja Davidii Extract)

Ščiti DNK, antioksidant, lovilec prostih radikalov, pospešuje zdravljenje ran in deluje antibakterijsko.

Navodila za uporabo: nanesite v zadostni količini na očiščeno kožo in pustite, da se popolnoma vpije v kožo. Priporočena je vsakodnevna uporaba.

Priporočilo: Priporoča se nanos pol ure pred izpostavljanju soncu. Za učinkovito zaščito, kremo aplicirajte na vsaki 2 uri.


Opozorilo: porabljati izključno po navodilih proizvajalca, skladno z namenom uporabe. Izdelka ne aplicirajte v področju oči. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte v primeru znanih reakcij na eno ali kombinacijo sestavin v izdelku.

Ne vsebuje: formalina, formaldehidov, parabenov, ftalatov, petrokemikalij, gensko spremenjenih organizmov (genetically modified organism, GMO), triklosana, barvil. Ni testirano na živalih. Ne vsebuje živalskih derivatov. Ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Izdelano v skladu z GMP in ISO kontrolo kakovosti.

Rok uporabe po odprtju: 12 mesecev. Proizvajalec: Proizvedeno v Izraelu za Be AIKON d.o.o., Gora pri Pečah 10, 1252 Vače, www.beaikon.com Uvoznik: Dr.M.Bursten d.o.o., Ivana Hribarja 22, 4207 Cerklje.

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.