Loading color scheme

Kislinski piling so eno najboljših orodij v boju proti staranju kože in jih pogosto uporabljamo za pomlajevanje kože obraza, zmanjšanje globine gub, učvrstitev kože, regeneracijo in zmanjševanje pigmentnih madežev.
Kislinski piling je odličen tretma za intenzivno regeneracijo kože celega telesa. S postopkom odstranimo odmrle plasti kože in spodbudimo kožo k intenzivni regeneraciji in povečani tvorbi kolagena. Rezultat je žametno gladka in napeta, mladostna koža telesa.

D - Age je pomlajevalna nega za celo telo, ki združuje blag kislinski piling in nanos kreme za intenzivno hranjenje in učvrstitev kože. Znana je tudi kot ‘ nega pred zmenkom ali pre-date nega telesa’. Rezultat je svilnato gladka, žametna koža. Za nadaljno nego priporočamo redno uporabi D-AGE kreme za telo doma. Sama D- AGE krema je odlična tudi za nego kožev nosečnosti.

Roke so, raven tako kot obraz zelo izpostavljene fotostaranju ( vpliv UV žarkov). Roke lahko vidno pomladimo z fotopomlajevanjem, kislinskimi pilingi in mezoterapijo. Terapija je usmerjena v zmanjšanje pigmentacij, povečano tvorbo kolagena, povečano čvrstost in vlažnost kože. Za nadaljno nego priporočamo uporabo antiage kreme za roke z SPF zaščito.

Dekolte je pogosto, tako kot obraz izpostavljene fotostaranju ( vpliv UV žarkov). Prihaja tudi do gubanja kože med spanjem ( položaji spanja). Dekolte lahko vidno pomladimo z fotopomlajevanjem, kislinskimi pilingi in mezoterapijo. Terapija je usmerjena v zmanjšanje pigmentacij, povečano tvorbo kolagena, povečano čvrstost in vlažnost kože.

ELOS tehnologija vam z uporabo radiofrekvence in laserske energije nudi odlično rešitev za trajno odstranitev nezaželjenih in motečih dlak na obrazu in telesu.
Kontroliran pulz prodre v lasni mešiček, aktivno hlajenje površine pa zagotavlja varen in neboleč postopek.

Za uničenje rasti dlak je poterbna termalna poškodba mešička, ki ustavi normalno rast dlake. Mešiček uničimo z zadostnim segrevanjem, za katerega pa so svetlejše in tanjše dlake manj dovzetne. Z ELOS tehnologijo lahko odstranimo tudi te. Radiofrekvenca se osredotoči le na predhodno segreta območja, ki smo jih obdelali s svetlobnim žarkom, kar poveča varnost tretmaja.Kot edini stranski učinek se občasno pojavi kratkotrajna rdečica kože.

Z ELOS tretmani lahko učinkovito in trajno odstranimo dlake in dlačice na vseh delih telesa, razen okoli oči.Priporočamo ženskam in moškim,še posebno pa vsem športnicam in športnikom.

Predstavljamo Vam novost v Sloveniji, popolnoma nova in izboljšana verzija SYNERON ELOS™ DEPILATION SYSTEM postopka.

Popolnoma nova tehnologija za neboleče, trajno in hitro odstranitev nadležnih dlačic.

Prvi ELOS HR MOTIF™ v Sloveniji. Na voljo brezplačni posveti s testnim postopkom, da lahko sami občutite razliko.

Depilacija

Depilacija je učinkovita metoda za odstranjevanje dlak s toplim, naravnim voskom. Dlačice morajo biti dolge vsaj 0,5 cm, ponovno pa zrastejo v treh do šestih tednih. Prednost depilacije je z voskom je, da dlačice rastejo počasneje, so tanjše in redkejše. Z voskom odstranjujemo dlačice s celih nog, rok, bikini predela, izpod pazduhe, s prsnega koša, hrbta in obraza.
Depilacija Perron Rigot (PR)

Najnovejša, najučinkovitejša in najmanj boleča metoda depilacije. Izvajamo jo z mlačnimi voski, ki se ne primejo na kožo, se hitro ohladijo, dlako oprimejo pri korenini in omogočajo zelo nežno depilacijo.Ta depilacija je zelo primerna za najbolj občutljive dele obraza in telesa in se uporablja tudi za brazilsko depilacijo bikini predela. Ta metoda nam omogoča depilacije po meri, saj lahko z njo odstranimo tudi trde, kratke in brite dlake,ter depiliramo občutljive predele s kapilarami in krčnimi žilami.

Brazilska depilacija bikini predela je namenjena odstranitvi vseh dlačic.

KOLAGENSKA KOMORA - KOLARIJ

Svetlobna terapija Alisun 200 kolagen kolarija se kaže v resničnem oživljanju kože.

Koristi Alisun 200 kolagen:

zgrajuje zdravo kolagensko merežo
vidni učinek proti staranju
zmanjšuje število gubic(posebej okoli oči, vratu, ust in ustnic)
izboljša elastičnost, čvrstost in prožnost kože
izboljša obnavljanje celic
napne kožo (pomaga preprečiti nastanek celulita)
izboljša absorbcijo in zadržanje vlage v koži
izboljša porabo kisika
obnavlja kolagenska in elastična vlakna
aktivacija metabolizma kožnih mineralov
pomaga narediti kožo gladko in osveženo
ni stranskih učinkov ali škodljivosti
ni bolečin

Učinek:

Izboljšana vitalnost kože

Vidno čvrstejša, bolj gladka koža

Redukcija gubic in gub

Pomanjkanje kolagena se kaže v pospešenem staranju kože, oslabljenem mišičju, vezi in kit, v povečanem tveganju za osteroporozo in v splošnem oslabljenju povezovalnih tkiv.

Vezivna tkiva in kolagen

Vezivna tkiva so vaša telesna mreža. Sestavljajo jih celice in extra celularni matrix (ECN). Slednje sestaja predvsem iz kolagena (strukturne beljakovine), vlaken ki dajejo obliko in elastičnost, ne kolagenske beljakovine, osnovne substance in vodo. Vezivna tkiva so prepleten na mrežni način, in služi kot elastična membrana in podporna vez med celicami, organi, deli organov in v koži kosteh, v stenah žil, hrustancih, kitah in ligamentih. Kolagen je bistveni del vezivnih tkiv. Sestavljajo ga izredno tanka in prepletajoča vlakna, katerih dolžina in debelina se meri v nanometrih in ki sestavljajo tri dimenzionalno mrežo.

Gubice

Vezivna tkiva se z leti zmehčajo in opustijo, kar je vidno v nastanku gubic na koži predvsem na obrazu. Degradacija kolagenskih in elastičnih vlaken v dermisu pomeni da koža postane manj prožna. To je delno rezultat normalnega procesa staranja in je torej gensko … seveda k temu delno pripomorejo tudi zunanji dejavniki.

Svetlobna terapija

Nežno rdeče svetlobno valovanje, dolžine med 550 in 700 nm, kolarija spodbudi celice kože k proizvodnji kolagena, elastina in posebnih encimov, ki so potrebni za izboljšanje strukture kože. Ta proces, ki poteka v stenah majhnih krvnih žil, učinkuje na napetost kože in spodbuja absorbcijo kisika ter detoksikacijo kože. Izboljša se sposobnost kože za absorbcijo in shrambo vlage. Poleg tega pa se tudi regeneracija in reprodukcija zdrave kože vidno izboljša.

Alisun 200 kolagen

Nežna rdeče svetlobna terapija kolarija zavira proces staranja in podpre kožo, da obdrži njeno čvrstost. Alisun Intense Collagen žarnice so posebno razvite za kolarij Alisun 200 kolagen. Nežni rdeče svetlobni žarki teh žarnic spodbudijo kožo, da v nižjih plasteh dermisa ponovno prične proizvajat kolagenska in elastinska vlakna. Ta foto bio stimulacija ima vidni učinek gladenja gubic in aktivira metabolizem kože.

Bio stimulacijski učinki

Vaša koža potrebuje nekaj časa, da se njena struktura izboljša. Tretma z kolarijem naj bi trajal vsaj 6 do 8 tednov, da je viden bio stimulativni učinek. Prva izpostavljanja naj ne bi bila daljša od 10 minut dnevno (3 krat tedensko) in naj se nebi podaljševala do več kot 20 minut.

Koža naj bi ostala hladna med tretmajem. Ker fizično izvor svetlobe proizvede nekaj toplote, bo le to filtriral in ohladil kolarij.

Zaradi stimulacije celic v koži, izgled le te ni samo bolj svež, vendar tudi bolj gladek. Podočnjaki izginejo, pore se skrčijo, vaša koža postane mehkejša in nekatere otekline izginejo. Tako sposobnost kože da se zdravi kot celična regeneracija se znatno izboljšata.