0
0

Mezoterapija

S pomočjo tehnologije mezoterapije v kožo vnašamo specialne mezoserume in koktejle mezoserumov. Izbiramo lahko med nešteto kombinacijami 16 mezoserumov in jih prilagodimo parametrom vaše kože.

KAJ JE MEZOTERAPIJA

Mezoterapija (EP impulzi) je proces ki se dogaja v celični membrani pod vplivom kratkotrajnih (milisekunde) visoko intenzivnih elektro sunkov, ki povzročijo reverzibilne spremembe v strukturi celične membrane (še posebno v lipidnih komponentah), kar ustvari mikrokanalčke. Na tak način dosežemo odličen vnos molekul v celico, ki drugače ne morejo ali slabo prehajajo skozi membrano.

Breziglična mezoterapija je povsem varna, saj ne poškoduje celične membrane in omogoča vnos aktivnih učinkovin mezoserumov v celico. Med izvajanjem postopka se začasno spremeni permeabilnost celične membrane, kar povzroči odprtje intracelularnih kanalčkov in skozi njih penetracijo v celico.

ZA KOGA JE PRIMERNA?

Z mezoterapijo bistveno izboljšamo izgled kože. Po postopku je koža vidno sijoča, sveža in napeta.

  1. odlična kozmetična terapija za pomlajevanje, revitalizacijo in osvežitev kože
  2. več mezoserumov za intenzivno pomlajevanje in zmanjšanje izraznih gub
  3. povečanje čvrstosti kože vratu in obraza
  4. zmanjšanje hiperpigmentacij
  5. izboljšanje nečiste, aknaste kože
  6. izboljšanje izgleda brazgotin


KDAJ OPAZIMO REZULTAT?

Razlika je vidna zelo hitro, saj je tretma izredno učinkovit. Vaša koža bo bolj prožna in napeta ter sijoča.

NAROČANJE

PREGLED V SALONU

Priložnost za zmenek z vašo kožo je tu. Za vse, ki si želite res dobro spoznati svojo kožo in za vse tiste, ki želite le preveriti, kaj ste z ustrezno nego dosegli v preteklih letih.