0
0

Kislinski piling

Kislinski pilingi so odlično orodje za izboljšanje videza kože in pomlajevanje. Njihovi učinki na kožo jih uvrščajo v zlati repertoar tretmajev za nego obraza po vsem svetu že desetletja, saj z njimi dosežemo izboljšanje prav vseh problematik in vidno svežo, sijočo, čisto in pomlajeno polt.

KDAJ PRIPOROČAMO KISLINSKI PILING?

 • pri nečisti, aknasti in mastni koži
 • pri hiperpigmentacijah in post vnetnih hiperpigmentacijah
 • za pomladitev: povečajo čvrstost kože in imajo izredne učinke na regeneracijo kože
 • za zmanjšanje globino gub in glajenje drobnih gubic
 • za povečanje sintezo kolagena
 • za sijočo, čisto, gladko in svežo kožo
  pri koži, poškodovani od sonca (pri fotopoškodbah)
 • za revitalizacijo utrujene, puste kože

OSNOVNI NAPOTKI:

Razlike

Kislinski pilingi se med seboj razlikujejo glede na izbor kislin in imajo na kožo različne učinke.

Določitev

Kislinski piling v vašem personaliziranem načrtu nege je določen individualno, glede na stanje kože, preplet problematik in cilj vaše nege.

Priporočila

Kislinske pilinge toplo priporočam tako za osvežitev kože, kot dopolnilni tretma k raznim specifičnim pomlajevalnim negam, saj zagotavljajo potenciran, boljši rezultat.

Izvedba

Pravilno izveden in izbran kislinski piling je popolnoma varen in kože ne poškoduje. Zelo pomembna je izbira kisline, saj ima vsaka popolnoma drugačno delovanje na kožo.

RED CARPET PEEL ZOⓇ SKIN HEALTH SIGNATURE PEELS

Je linija personaliziranih kislinskih pilingov, ki zagotavlja odlične rezultate. Piling je nežen do kože, a vseeno dovolj močan, da zagotovi vidno razliko po samo enem tretmaju.

RED CARPET kislinske pilinge izvajamo z vrhunsko profesionalno kozmetiko ZOⓇ Skin Health, ki jo zasnoval vodilni ameriški dermatolog dr. Zein Obagi iz Beverly Hillsa.

Medicinska kozmetika ZOⓇ Skin Health združuje najnovejše tehnologije, najnovejša znanstvena odkritja in lastne patentirane komplekse za napredno nego kože, pomlajevanje in izboljšanje problematik, kot so nečista, mastna in aknasta koža, koža poškodovana od sonca, občutljiva koža z rdečico, starajoča se koža, itd. Izdelki imajo klinično dokazano delovanje.

Priporočamo vam ga pred novoletno zabavo, poroko, rojstnim dnevom ali kakšnim drugim pomembnim dogodkom. Ne glede na to, ali je pred vami pomemben dogodek ali ne, pa je piling Red Carpet Peel tudi sicer odlična izbira za izboljšanje stanj kože, kot so nečista koža, drobne gubice in neenakomeren ten.

IZVAJANJE

Red carpet peel izvedemo v salonu, po tretmaju pa je priporočljivo doma nadaljevati s predpisanim protokolom podaljšane nege doma. Izdelke, ki so za vas najbolj primerni za domačo nego vam bomo z veseljem svetovali glede na vašo starost, problematiko, potrebe, tip, stanje kože in njene specifike.

ZOⓇ Skin protokoli prinašajo odlične rezultate: zdravo in sijočo kožo, ne glede na njeno starost ali stanje. Zasnovani so za obravnavo širokega spektra nepravilnosti kože, vključno s poškodbami zaradi sonca, hiperpigmentacijo, neenako teksturo, utrujeno kožo brez sijaja, kožo z gubami, znaki prezgodnjega staranja,nečisto kožo, občutljivo kožo z rdečico in rozaceo.

Vsak piling iz ZoⓇ Peel Portfolia je edinstven. Zasnovan je tako, da sledi potrebam vaše kože, življenjskemu slogu in prispeva k celotnemu zdravju kože. Naloga tretmajev je izboljšati funkcijo kože s ciljem doseganja zelo dobrih rezultatov in ohranjanje sijoče, zdrave in mladostne kože za celo življenje.

POSTOPEK IN KONČNI REZULTATI

Red carpet peel se lahko opravi med premorom za kosilo. Primeren je za vse tipe kože. Prispeva k zdravju kože brez draženja in okrevanja.

 • Spodbuja epidermalno obnovo
 • Izboljša mikrorelief kože, rezultat je gladka in sijoča koža
 • Zmanjša pojavljanje komedonov
 • Nadzoruje izločanje sebuma
 • Poenoti ten kože in odpravlja hiperpigmentacije
 • Zmanjša nastanek gubic
 • Ne povzroča draženja

IZVAJANJE POSTOPKA

Rezultati so vidni že po enem postopku. Za izboljšanje tonusa, teksture in čistoče kože pa strankam priporočamo serijo 4 postopkov. Za optimalne rezultate lahko kombinirate izdelke iz fenomenalne linije ZO Skin Health. Piling se lahko uporablja tudi kot samostojna nega.

Red Carpet pilingi:

 • RED CARPET ANTIAGING
 • RED CARPET HIPERPIGMENTATION
 • RED CARPET ACNE

Piling Red Carpet Peel je pred pomembnimi dogodki priljubljena izbira številnih hollywoodskih in domačih zvezdnic. Je tudi pred vami pomemben dogodek – denimo rojstni dan, službena zabava, poroka, na katerem si želite sijočo kožo? Rezervirajte termin za ta piling in zasijte kot diva! Naše kozmetičarke bodo s pomočjo izdelkov vrhunske in večkrat nagrajene medicinske kozmetike ZO® Skin Health poskrbele, da boste od nas odšle pripravljene za sprehod po rdeči preprogi!

TOPPEEL DR. E. VOSS

TOPPEEL iz laboratorijev dr. Eckart-a Vossa je visoko učinkovit kislinski piling, ki je primeren za izboljšanje različnih problematik. Na voljo so trije različni Toppeel tretmaji. Za nečisto, mastno in aknasto kožo, za pomlajevanje ter ciljno odstranjevanje pigmentnih madežev. TOPPEEL Ima zelo nežno in usmerjeno delovanje, ki ne poškoduje kožnih struktur. Kožo minimalno draži in zagotavlja odlične rezultate.

DELOVANJE

Učinkovina v Toppeel-u je CSA (kapriloil salicilna kislina), ki je podskupina salicilnih kislin. Zaradi svojega nepolarnega »repa« je topna v maščobi ter slabo topna v vodi. Ravno ta nepolarnost naredi Toppeel tako učinkovit:

 • dobro prodira v lasne folikle,
 • se fiksira na svojem cilju in tako doseže boljše rezultate,
 • pomaga upočasniti proces keratinizacije (odmiranje in otrdelost celic) kožnih celic ter
 • ima antibakterijsko delovanje.

IZVAJANJE

Tretmaji se lahko izvajajo kadarkoli med letom (neodvisno od letnih časov) in tudi večkrat na leto.

KOMU JE NAMENJEN

Primeren je tudi za temnejšo kožo. Primeren piling za vašo izberemo individualno glede na stanje kože, problematike in vaše želje. po kislinskem pilingu svetujemo primerne izdelke za vzdrževanje rezulatov pri nadaljni negi doma.

STOPNJE DELOVANJA

TOPPEEL kislinski pilingi imajo tri različne stopnje delovanja:

 1. TOPPEEL 2% za mastno in k vnetju nagnjeno kožo
 2. TOPPEEL 5% za površinski piling za pomlajevanje kože (splošno izboljšanje videza kože, vključno s pigmentnimi madeži);
 3. TOPPEEL 10% serum za ciljno odstranjevanje močnih pigmentacijskih motenj
NAROČANJE

PREGLED V SALONU

Priložnost za zmenek z vašo kožo je tu. Za vse, ki si želite res dobro spoznati svojo kožo in za vse tiste, ki želite le preveriti, kaj ste z ustrezno nego dosegli v preteklih letih.