0
0

Intraceuticals Oxygen Fusion

Intraceuticals Oxygen Infusion je svetovnem merilu edinstvena globinska vlažilna nega s takojšnjim učinkom in zaseda posebno mesto med tretmaji.

KAJ JE INTRACEUTICALS OXYGEN FUSION?

Terapija je v primerjavi z ostalimi kisikovimi negami edinstvena zaradi specialnega seruma modificirane hialuronske kisline ( hialuronska kislina z nizko molekularno maso) z dodatkom esencialnih vitaminov, rastlinskih ekstraktov , antioksidantov in aminopeptidov, ki zaradi uporabe terapevtskega hiperbaričnega kisika prodira veliko globje v kožo. Koži pomaga uskladiščiti in obdržati nivo vlage. Ostale kisikove nege največkrat pršijo kisik le po površini kože. Tretma traja 40-50 min. koža je izdatno navlažena, napolnjena sijoča in sveža- vidno takoj.

INTRACEUTICALS

Intraceuticals je avstralsko podjetje, specializirano in vodilno v svetu za kisikovo tehnologijo.

Terapija je v primerjavi z ostalimi kisikovimi edinstvena zaradi specialnega seruma modificirane hialuronske kisline ( hialuronska kislina z nizko molekularno maso) z dodatkom esencialnih vitaminov, rastlinskih ekstraktov , antioksidantov in aminopeptidov, ki zaradi uporabe terapevtskega hiperbaričnega kisika prodira veliko globje v kožo. Koži pomaga uskladiščiti in obdržati nivo vlage. Ostale kisikove nege največkrat pršijo kisik le po površini kože.

Tretma traja 40-50 min. Koža je takoj po tretmaju vidno sijoča in sveža, izdatno navlažena in polnega videza.

INTRACEUTICALS POSTOPKI

Red carpet peel izvedemo v salonu, po tretmaju pa je priporočljivo doma nadaljevati s predpisanim protokolom podaljšane nege doma. Izdelke, ki so za vas najbolj primerni za domačo nego vam bomo z veseljem svetovali glede na vašo starost, problematiko, potrebe, tip, stanje kože in njene specifike.

Tretma, ki ciljano deluje na glajenje izraznih in drugih gub na obrazu.

Učvršča, dviguje in oblikuje predele na čelu, okoli nazolabialne gube in ustnic. Atoxelene infusion je edinstveno doživetje, ki prinaša takojšnje vidne rezultate.Izrazne gubice se zgladijo in vidno zmanjšajo, očesne konture so izrazitejše. Vsebuje hialuronsko kislino nizke molekularne mase, argirelin in bogato kombinacijo vitaminov ter antioksidantov. Hialuronska kislina pripomore k takojšnji hidrataciji kože,argirelin pa čarobno gladi gubice in poveča čvrstost kože.

Ekskluzivni eksotični izvleček KAKADU SLIVE, izredno močnega naravnega antioksidanta, ki izvira iz avstralskega deževnega gozda, v kombinaciji z zelenim čajem in E vitaminom. Intenzivno razstruplja vašo kožo, zmanjšuje zabuhlost in temne kolobarje okoli oči, idealen za utrujeno,ter od dela in potovanj izsušeno kožo.

Okrepi, ščiti in podpira zdravje kože s 3 sinergističnimi oblikami C vitamina. Deluje proti prostim radikalom, zagotavlja zaščito pred svetlobo, izboljša videz pigmentirane kože in zagotavlja izboljšanje sinteze kolagena in s tem izboljšano teksturo kože.

Je močan koktajl prenašalcev kolagenskih peptidov, ki spodbujajo obnovo in pomladitev kože. Pomaga obnoviti volumen in napetost kože, ki je izgubila elastičnost, tonus in gostoto. Peptidi spodbudijo kolagen, da aktivno obnavlja kožo.Takoj zmanjša pojav drobnih linij in gubic z vidnim učinkom liftinga. Globoko navlaži kožo in vidno izboljša volumen in teksturo. Pomaga povečati volumen, gostoto in čvrstost kože.

Očisti in izboljša izgled kože, nagnjene k madežem, razširjenim poram, poškodbam po sončenju, neravni teksturi in globokim gubam. Tehnologija v mikro kapsulah, ki se sprosti ‘na zahtevo’, preprečuje draženje kože in omogoča odlične rezultate.

Neinvazivni tretma, ki deluje na gubice in gube ter izjemno poveča hidracijo kože. Ta svileni vlažilni kompleks spodbuja tvorjenje naravnega kolagena in elastina, ter tako izboljšuje teksturo kože in vidno gladi tako drobne gubice kot gube. Vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso in bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov. Ta hladilen in pomirjevalen tretma je primeren za vse tipe kože.

Tehnologija za posvetlitev neenakomerne barve kože. Zmanjša pigmentacije nastale zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom. Kože je videti svetlejša in bolj sijoča , neenakomerna kožna pigmentacija pa izboljšana.

Vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso,botanične učinkovine za posvetlitev kože, močno koncentriran C vitamin, bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov ter izvlečke zelenega čaja.

Clarity. Tehnologija za odpravljanje nepravilnosti. Pravo orožje v boju proti težavni koži. Odpravi nečistoče in vnetja, zmanjša količino bakterij v porah. Vsebuje hialuronsko kislino nizke molek. mase, kombinacijo vitaminov in antioksidantov, ter fitosfingozin in protibakterijske učinkovine, ki delujejo blagodejno, pomirjevalno in vzpostavljajo ravnovesje na koži.

Vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso,botanične učinkovine za posvetlitev kože, močno koncentriran C vitamin, bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov ter izvlečke zelenega čaja.

KAKO DELUJE TEHNOLOGIJA?

  1. Kisik tvori 18-21% atmosfere in je nujen za življenje. INTRACEUTICALS sistem »vsesa« kisik in ga filtrira v koncentracijo 90-95% čistega kisika.

  2. Ko držimo konico aplikatorja INTRACEUTICALS OXYGEN INFUZORJA pod kotom 90%, 1mm ali manj od površine kože, se formira kisikov »mehurček« pod pritiskom, ki poveča nasičenost zunanjega kožnega tkiva-epidermisa. Ta pritisk omogoča hitro absorpcijo INTRACEUTICALS INFUZIJE v kožo.

  3. Ta specialni tip hialuronske kisline ima dokazano iste sposobnosti vezave vlage kot tradicionalna hialuronska kislina. Vendar pa ima zaradi svoje nižje teže sposobnost prodreti globlje v kožo, kjer kožo intenzivno vlaži in pripomore k intenzivni stimulaciji sinteze kolagena. Istočasno pa v kožo vnaša tudi ostale aktivne učinkovine kot so vitamini, antioksidanti, rastlinski ekstrakti in aminopeptidi.

  4. Hiperbarični kisik se lahko aplicira direktno na odprto kožo oz. rane- to je inovativni pristop k zdravljenju težkih ran in opeklin.

  5. Z inhalacijo vdihujemo 90-95% čisti kisik. Inhalacije kisika izboljšajo oz. povečajo koncentracijo, pozornost in spomin, ter so naravno zdravilo za glavobole, »jet leg« in »hangover«. Kisikove inhalacije pogosto uporabljajo profesionalni atleti za pospešitev mišične regeneracije.

POGOSTA VPRAŠANJA

Uporabljamo podnaslov ‘ Takojšnji vidni rezultati’ , ker boste to dejansko tudi izkusili. Rezultati so vidni že po prvem tretmaju. Učinek se izjemno izboljša z uporabo izdelkov za nego kože Intraceuticals dvakrat dnevno.

Učinki tretmajev se kumulirajo; učinek prvega tretmaja traja 3-7 dni, učinek šestega po vrsti pa od 14- 30 dni. To so seveda samo iztočnice, ker je učinek odvisen od prvotnega stanja posamezne kože. Rezultati se izboljšajo z uporabo primernih izdelkov za nego kože Intraceuticals.

Izdelki Intraceuticals omogočajo takojšnje vidne rezultate, vendar pa imajo tudi kumulativen učinek ; pri dolgotrajni uporabi je učinek večji. Tretmaji Intraceuticals Infusion imajo večji učinek, če se odločite za 6-tedensko paket postopkov, ki se izvajajo 1x tedensko, nato pa se delajo vzdrževalni tretmani 1x mesečno. Za vzdrževanje in povečanje učinkov tretmana Intraceuticals je bistvena uporaba predpisanih izdelkov za nego kože Intraceuticals 2x dnevno.

Da, videli boste, da imajo izjemen učinek. Vaša koža bo bolj zdrava, hidrirana in videti bo pomlajena. Linija izdelkov za nego kože Intraceuticals je neodvisen vir za dnevne tretmaje na osnovi hialuronske kisline, antioksidantov in visoko aktivnih učinkovin.

Ponosni smo na to, da je družba avstralska in da se izdelki proizvajajo v Avstraliji.

Hiperbarično pomeni pod zvišanim atmosferskim tlakom.

Kisik je naravni baktericid ter kožo hladi in pomirja. Pri družbi Intraceuticals terapevtskega kisika pod hiperbaričnim tlakom ne uporabljamo samo zato, ker kožo hladi in pomirja, ampak tudi zato, ker omogoča hitrejše vpijanje pripravka med terapijo Intraceuticals Infusions. Hiperbarični tlak skupaj s tretmajem Infusion tvori kisikove mehurčke, ki povečujejo nasičenost zunanjega kožnega tkiva in s tem pripomorejo k hitrejšemu vpijanju pripravka med terapijo.

Za katere tipe kože so primerni tretmaji Infusion in izdelki za nego kože Intraceuticals?

Oboji so zasnovani za vse tipe kože. Za določene kožne težave smo zasnovali posebne tretmaje in izdelke. Strokovnjak za nego kože lahko tretma Infusion prilagodi posameznim potrebam kože. Izdelki za nego kože Intraceuticals so jasno označeni po linijah:

REJUVENATE – proti staranju. Gladi gubice in gube, učvrščuje, izboljšuje tonus kože, hidrira

ATOXELENE – odpravlja izrazne gube. Gladi gubice in gube.

OPULENCE – posvetli in blaži. Ciljno deluje na kožno pigmentacijo.

CLARITY – odpravlja nepravilnosti. Pomirja vnetja in čisti.

NAROČANJE

PREGLED V SALONU

Priložnost za zmenek z vašo kožo je tu. Za vse, ki si želite res dobro spoznati svojo kožo in za vse tiste, ki želite le preveriti, kaj ste z ustrezno nego dosegli v preteklih letih.