Loading color scheme

VEČ O KISLINSKEM PILINGU

KISLINSKI PILING je kemičen piling in za razliko od diamantnega pilinga deluje nekoliko drugače. Efekt je globji in bolj specifičen. Raztopi povrhnjo ,odmrlo plast kože in tako omogoči koži, da se hitreje obnavlja. Različne kisline imajo različna delovanja, zato jih izbiramo glede na probleM. Uporabljamo GLIKOLNO, MANDELIČNO in SALICILNO KISLINO, ki se med sabo po delovanju razlikujejo ( gubice, pigmentacije, nečista koža).

Oba, kislinski in diamantni piling kože sta odlična za nego kože in Vaši koži zelo koristita,vendar pa kislinski piling omogoča bolj ciljano delovanje in ga osebno bolj priporočam. Nobeden od njiju pri pravilni izvedbi kože ne bo poškodoval, temveč ji bo le koristil. Globinske pilinge toplo priporočam za osvežitev kože in pa kot dopolnilni tretma k raznim specifičnim pomlajevalnim negam- za potenciran, boljši rezultat. Posebno pa se uporaba kislin priporoča pri pigmentirani koži, razširjenih porah, brazgotinah,gubicah, pusti in utrujeni koži, nečisti koži in aknah. Pravilno izveden piling NE TANJŠA KOŽE, NE VPLIVA NA KAPILARE IN KOŽI NE ŠKODI.

Z japonsko metodo vrisovanja dlačic ustvarimo povsem naravni videz obrvi, saj se vsaka posamezna dlačica vrisuje posebej in v smeri rasti naravnih dlačic. Pigment izberemo na podlagi vaše barve las, tena kože in obstoječih obrvi. Na razpolago imamo 10 barvnih odtenkov , kateri se lahko medsebojno mešajo.

Zakaj japonska metoda?

Primerno za vse, ki ste rade vedno urejene in si želite naraven videz na morju, pri športu in ko se zbudite.
Za vse, ki ste naveličane vsakodnevnega dorisovanja obrvi.

Kako dolgo so obstojne vrisane dlačice?

Pigmenti, ki jih vnesemo v kožo so obstojni približno 1 leto, lahko tudi 2. Odvisno od tipa in mastnosti kože ter izpostavljanja soncu.
V ceni je vključena korektura obrvi, ki jo lahko opravimo v 3 mesecih po postopku.
Obnovo priporočamo približno na leto dni.

Varnost metode

Pri delu uporabljamo visoko kakovostne in testirane pigmente, ki so hipoalergeni in netoksični. Za vsak postopek se uporabi nov nožek, ki se po uporabi zavrže.
Japonska metoda se lahko izvaja tudi v poletnem času, saj je vnos pigmentov v kožo plitek. Priporočamo, da se približno 10 - 12 dni izognete soncu. Priporočamo zaščito obrvi z SPF faktorjem , kot je seveda nujno tudi za za obraz; za zdravje in lepoto vaše kože.

Za vse, ki si želite poudariti vaše oči brez uporabe maskare in biti urejene od jutra od večera, ne glede na to kaj počnete – ste pod tušem, plavate, spite ali pa se rekreirate. Pol-permanentno podaljševanje trepalnic je rešitev, ki zagotavlja dolžino in volumen.

Za podaljševanje trepalnic smo izbrali ultra lahke in visoko kvalitetne London Lash PRO trepalnice, katerih praktično ne boste čutile, vaš pogled pa bo čudovito poudarjen.

London Lash Professional je eno izmed vodilnih podjetij v industriji podaljševanja trepalnic in je poznano po visokih standardih, ki so jih postavile njihove certificirane trenerke v Angliji. Mnogo ugleda so poželi tudi z organiziranjem in vodenjem tekmovanj v podaljševanju trepalnic tako v Angliji, kot tudi po svetu.

Hanna Putjato, direktorica London Lash Pro je svetovno znana stilistka, ocenjevalka ter govornica na raznih konferencah po svetu. Skozi njene roke je šlo že več kot 1000 stilistk.