Loading color scheme

Priori MD

PRIORI. The AntiAging Authority.

PRIORI. Od vzroka k učinku. Znanost pomlajevanja kože.

PRIORI® so inovativna ameriška linija proti staranju kože, ki jo je razvil kemik Joseph A. Lewis, pionir na področju medicinske kozmetike. Lewis je razvil nekatere najbolj znane izdelke za zaviranje staranja kože, MD Formulations, MD Forte, PREVAGE. Ime Priori izvira iz latinske fraze >> a priori <<, kar pomeni od vzroka k učinku. Teorija PRIORIja o pravilnem preprečevanju staranja kože je- osredotočimo se na vzrok, s čimer dosežemo najboljši učinek. PRIORI- vaša PRIORITETA pri izbiri nege kože.

PRIORI AHA Cosmeceuticals. Medicinska kozmetika z AHA kislinami.

zo skin

NAKUP IZDELKOV

Dokazano uspešen sistem za globinsko obnovo kože. Vsebuje kombinacijo mlečne kisline in močnih antioksidantov, vitaminov A,C, E in provitamina A, vgrajenih v liposome. Koži vrača vlažnost in odstranjuje odmrle celice,jo globinsko obnovi. Je prvi korak v programu za pomlajevanje kože, ter jo pripravi na na tretma z linijo superceuticals®, ki vsebuje Idebenon. Stimulira nastanek kolagena in elastina, obnovi suho, zrelo, od sonca poškodovano kožo. Zmanjšuje vidne znake staranja kože.

PRIORI IDEBENON Complex Superceuticals®

IDEBENON je sintetični analog koencima Q10, je 60 % manjši in do 1000x bolj učinkovit. Je najmočnejši antioksidant v boju proti staranju. Q10 je pomembna antioksidantna komponentna maščobnih membran celic. Vsebuje retin A, AHA kisline in C vitamin.

IDEBENON je edinstven antioksidant, ki deluje tako proti naravnemu – notranjemu staranju, kot tudi proti staranju, ki je posledica dejavnikov okolja ( zunanje staranje). Procesa staranja se loti na ravni celice, vpliva na dihalno verigo mitohondrija, hkrati zagotavlja maximalno zaščito pred prostimi radikali. Odstranjuje rdečico, vnetja, zmanjša gube in izboljša ten kože. Nudi odlično zaščito pred vplivi iz okolja : EPF®95.

PRIORI REVALESKIN antiaging skincare z Botanical complex™ za maldosten izgled vaše kože

Botanical complex™ je mešanica širokega spektra antioksidantov, ki temelji na kombinaciji izvlečkov iz rastlin, sadežev in začimb. Vsebuje klorogensko kislino, izvlečke iz zelenega čaja, grozdnih pešk, kakav, kurkumo, acai jagode, resveratrol, C, B in E vitamin.

Revaleskin ® obnavlja in pomlajuje videz poškodovane kože, upočasni staranje kože, mešanica širokega komplexa antioksidantov botanical complex™ deluje protivirusno, antiseptično in antibakterijsko, protivnetno, močno antioksidantno. Učinkoviti bučni in papajini encimiobnovijo in posvetlijo utrujeno kožo brez leska. Hranilen encimski piling nežno odstrani odmrle celice in omogoči gladko, sijočo , zdravo polt.

PRIORI™ MD TX- Botanical Complex™ 100% naravni mineralni pudri

Klinično testiran mineralni puder za nego in proti staranju kože. 100 % naraven, 20% cinkovega dioksida, brez smukca. Zavira staranje kože. Deluje protivnetno. Odličen za občutljivo kožo. Primeren za pooperacijsko zaščito kože. Vsebuje SPF 27, ki preprečuje staranje, nastanek pigmentacij , ter ugodno vpliva na rdečico in rozaceo. Zelo primeren za aknasto kožo.

Vsebuje širok spekter naravnih antioksidantnih izvlečkov: klorogensko kislino, zeleni čaj, izvleček iz grozdnih pešk, kurkume, kakava in acai jagod. Brez parabenov. Brez sestavin živalskega izvora. Pudri ne mašijo por in ne povzročajo aken.

PRIORI mineralne pudre priporoča Fundacija za boj proti kožnemu raku ( Skin Care Foundation).