Loading color scheme

Dermedics

DERMEDICS™ | Profil podjetja
DERMEDICS™ zagotavljata sodobna orodja in rešitve za postopke nege kože na področjih estetske medicine in kozmetike. Je ena od blagovnih znamk v lasti mednarodne skupine Beauty International Group.
Vsa kozmetika je zasnovana z uporabo najnaprednejših tehnologij in vsebuje najbolj inovativne aktivne sestavine. Le-te zagotavljajo najboljšo učinkovitost v kozmetičnih terapijah obraza in telesa, ki so usmerjene v doseganje resničnih rezultatov.

DERMEDICS™ | Poslanstvo
Poslanstvo DERMEDICS™-a je odkrivanje naravne lepote kože s ponudbo najbolj inovativnih rešitev, ki lahko premagajo pogoste težave kože ljudi z belo kožo, azijskih narodov in drugih etničnih porekel vseh starosti.

DERMEDICS™-ki slonijo na petih temeljnih zamislih:
Inovacije so glavni element v razvoju ponudbe izdelkov za nego kože, ki so ustvarjeni iz najbolj razkošnih sestavin, je zagotoviti učinkovite lepotne terapije, usmerjene v resnične rezultate.
Delovna ekipa zdravnikov, farmacevtov, biotehnologov, dermatologov in kozmetologov, ter sodelovanje s klinikami, estetskimi medi spa saloni in kozmetičnimi saloni pa so tudi eden od glavnih elementov v globalni distribucijski mreži.
Varnost – je povezana z zdravjem pacientov med postopki z elektronskimi napravami. Vsi izdelki so v skladu s predpisi Evropske unije in zagotavljajo učinkovite, toda popolnoma varne celovite lepotne terapije.
Zadovoljstvo – je opredeljeno z najvišjo kakovostjo vseh izdelkov ob nenehnem prizadevanju za odličnost v negi kože naših uporabnikov po vsem svetu.
Etika – je sestavni del vseh področij delovanja in poslovanja; povezana je z učinkovitostjo vseh izdelkov v okviru deklariranih lastnosti (ki so usmerjene v resnične rezultate), prav tako je pomembno predano sodelovanje s strankami in poslovnimi partnerji po vsem svetu.

DERMEDICS™ | Politika kakovosti
Politika kakovosti DERMEDICS™ je povsem v skladu s standardi Evropske unije za varnost in funkcionalnost vseh izdelkov.

V današnjem času je dobra proizvodna praksa v kozmetični industriji obvezna (GMP) kot standard z Uredbe (ES) št. 1223/2009 Evropskega parlamenta in Sveta evropske unije.
Uredba je pod nadzorom državne sanitarne inšpekcije Poljske.

Vsi izdelki iz DERMEDICS™-a so podvrženi nadzoru kakovosti in so za redno distribucijo odobreni samo na podlagi pozitivnih rezultatov.
Nobeden od kozmetičnih izdelkov iz DERMEDICS™-a ne vsebuje hlapnih organskih spojin (VOC-FREE), prav tako ne vsebuje snovi govejega, ovčjega ali kozjega izvora (NON-BSE) in niso preizkušeni na živalih.
Ne vsebujejo nobenih nevarnih in/ali prepovedanih snovi.

MEZOTERAPIJA

MEZOSERUMI DERMEDICS-a™ so edinstvena kolekcija profesionalne kozmetike za mezoterapijo brez uporabe igel. Namenjena je za terapije najpomembnejših, pogostih problemov kože, kot so: akne, rosacea, brazgotine, ki jih za sabo pustijo akne, staranje in foto staranje, hiperpigmentacija, razbarvanje, gube, povešanje, poškodbe, ki jih povzroča sonce, ekcem, vnetje, razpokane kapilare, komeroza, dehidracija, prekomerna dlakavost (hirsutism), alopecija, celulit, debelost in strije.

MEZO SERIJA iz DERMEDICS-a™ vsebuje najbolj inovativne aktivne sestavine, kot so: rastlinske izvorne celice, peptidi, liposomi, alge, zeliščni ekstrakti, minerali in vitamini – vse, kar omogoča varne, takojšnje in dolgotrajne lepotne učinke brez draženja.

Proizvodnja z uporabo napredne tehnologije in posebej izbranih aktivnih komponent omogoča, da DERMEDICS™ MESO serumi skupaj s profesionalnimi lepotnimi terapijami zagotavlja čudovite rezultate že po eni negi.