Loading color scheme

Intraceuticals

Intraceuticals je avstralsko podjetje, specializirano za kisikovo tehnologijo. Ustanovljeno je bilo leta 2002 in je prisotno v 22 državah.

Terapija je v primerjavi z ostalimi kisikovimi edinstvena zaradi specialnega seruma modificirane hialuronske kisline ( hialuronska kislina z nizko molekularno maso) z dodatkom esencialnih vitaminov, rastlinskih ekstraktov, antioksidantov in aminopeptidov, ki zaradi uporabe terapevtskega hiperbaričnega kisika (kisik pod pritiskom) prodira  veliko globlje v kožo.

Koži pomaga uskladiščiti vlago in obdržati nivo vlaženja. Ostale kisikove nege največkrat kisik  pršijo le po površini kože.

Tretma traja približno 45-50 min, koža je izdatno navlažena in napolnjena, rezultati pa vidni takoj.

Kisik tvori 18-21% atmosfere in je nujen za življenje. INTRACEUTICALS sistem »vsesa« kisik in ga filtrira v koncentracijo 90-95% čistega kisika.

Ko držimo konico aplikatorja INTRACEUTICALS OXYGEN INFUZORJA pod kotom 90%, 1mm ali manj od površine kože, se formira kisikov »mehurček« pod pritiskom, ki poveča nasičenost zunanjega kožnega tkiva-epidermisa. Ta pritisk omogoča hitro absorpcijo INTRACEUTICALS INFUZIJE v kožo.

Ta specialni tip hialuronske kisline ima dokazano iste sposobnosti vezave vlage kot tradicionalna hialuronska kislina. Vendar pa ima zaradi svoje nižje teže sposobnost prodreti globlje v kožo, kjer kožo  intenzivno vlaži in pripomore k intenzivni stimulaciji sinteze kolagena. Istočasno pa v kožo vnaša tudi ostale aktivne učinkovine kot so vitamini, antioksidanti, rastlinski ekstrakti in aminopeptidi.