0
0

ZO SKIN HEALTH – “BEST SELLING ACNE PROCOTOL”

183,00

Nakup izdelka je mogoč le po predhodnem posvetu.

DARILO V VREDNOSTI 26,00 EUR

OPIS PRODUKTA

Čudovit paket je namenjen negi nečiste kože s katerim boste dosegli zmanjšanje izločanja sebuma in preprečili mašenje por. Z odličnim pilingom, ki v trenutku zgladi kožo in nežno razgradi maščobo boste koži povrnili vlažnost in zdrave lipide. Kot darilo prejmete obarvan Correct and Conceal, ki deluje antibakterijsko. Preprečuje tudi nastanek brazgotin, ki nastanejo zaradi aken.

SET VSEBUJE

Exfoliating Cleanser 200ml https://www.natasha.si/agewellshop/zo-skin-health/ciscenje/exfoliating-cleanser,
Exfoliating Polish 65g https://www.natasha.si/agewellshop/zo-skin-health/piling/exfoliating-polish
Complexion Renewal Pads 60 kom https://www.natasha.si/agewellshop/zo-skin-health/toniranje/complexion-renewal-pads
Complexion Clearing Masque 85g https://www.natasha.si/agewellshop/zo-skin-health/aknasta-koza/complexion-clearing-masque

DARILO

Correct + Conceal – Medium 2,3g https://www.natasha.si/agewellshop/zo-skin-health/aknasta-koza/correct-conceal

OPIS

EXFOLIATING CLEANSER
Čistilo, ki učinkovito odstranjuje ličila, maščobo in nečistoče. Deluje kot pomoč pri luščenju kože in odpiranju por ter pri zmanjševanju vnetij kože. Odstranjuje celice, ki mašijo pore.

EXFOLIATING POLISH
Mehanski piling z magnezijevimi kristali, ki v trenutku zgladi kožo, nežno razgradi maščobo in odstrani nečistoče, odpravlja zamašenost kože ter vrača koži sijaj.

COMPLEXION RENEWAL PADS
Odstranjuje maščobo s površine kože in pomaga pri luščenju odmrlih celic kože, ki mašijo pore. Preprečuje pojav aken ter tonira kožo. Obnavlja navlaženost, deluje kot antioksidant in blaži draženje.

COMPLEXION CLEARING MASQUE
Zmanjšuje in preprečuje pojav aken, zmanjšuje količino sebuma in blaži draženje kože. Omogoča obnavljanje in ohranjanje navlaženosti. Vpija maščobo in odstranjuje nečistoče ter preprečuje mašenje por.

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki