0
0

YONI JAJČKA

89,90

OPIS PRODUKTA

Yoni v starodavnem indijskem jeziku Sanskrt pomeni vagina ali izvor, svetišče. Yoni jajček ženske uporabljajo že tisočletja za nego spolne energije, zdravje rodil ter ohranjanje mladostnosti in dolgoživosti. Z njegovo uporabo so ženske ohranjale tudi na stara leta nožnico in rodila v stanju mladostnic. Izvirajoč iz časa modrih kitajskih duhovnih žensk, Belih tigric in Taoističnih svečenic, ženske Joni jajčka uporabljajo že 3,500 let , da ohranjajo zdravje spolnih organov in si tako podaljšujejo mladostnost, lepoto in vitalnost, ko postopoma drsimo v zrela leta. Carice in konkubine kraljeve palače na Kitajskem so z jajci, dostopale do spolne moči, prebujale čutnost in ohranjale neverjetno zdravje in lepoto v svoji starosti. Do nedavnega je bila ta starodavna skrivna praksa na voljo samo članom kraljeve družine in izbranim taoističnim izvajalcem, danes pa se počasi širi tudi na naša območja. Ustvarjeno posebej za ženske, ki se soočajo z popuščanjem vaginalnih mišic in mišic medeničnega dna. Iz strokovnega vidika deluje uporaba jajčka kakor keglove vaje, ki pomagajo k učvrstitvi tovrstnih mišic. Iz energetskega vidika pa so naše prednice verjele, da se ob rahljanju vaginalnih mišic odpira večja pot za odtok naše primarne energije, ki skrbi za našo vitalnost in mladostnost.
Z vajami lahko preprečite nenadzorovano uhajanje urina (urinska strasna inkontinenca)
Povečajte libido in prebudite svojo čutnost.
Povečajte naravno lubrikacijo v kateri koli starosti!
Razvijte intimen in ljubeč odnos s svojo yoni, celotnim telesom in navsezadnje s seboj.
Povečajte občutljivost med spolnim odnosom.
Nekatere mame uporabljajo yoni jajčeca za pomoč pri okrevanju po porodu.
 

Navodila za uporabo
1. Zakaj uporabljati yoni jajčke?
Yoni jajčki niso samo za ženske, ki imajo oslabljene vaginalne mišici. Večini žensk uporaba yoni jajčk koristi pri krepitvi vaginalnih mišic. Tako kot zdrava prehrana, joga in vadba v našem življenju krepijo naš organizem, je krepitev vaginalnih mišic rezultat VADBE in ni enkraten projekt. Zavedanje o tem in vadba nam lahko koristita v vsakem obdobju našega življenja. Od rane mladosti, ko nam pomaga pri povezavi in razumevanju naše yoni, pa do starejšega obdobja, ko nam pomaga preprečiti vaginalno atrofijo, pomanjkanje vlažnosti in zdrs maternice. Redna vadba z yoni jajčki vam pomaga izolirati vaginalne mišice, pospeši krvni obtok in poveča vaš libido. In vse to je le začetek.

2. Kako izbrati yoni jajček prave velikosti?
Obstajajo številne velikosti yoni jajčk, med katerimi lahko izbirate. Na začetku je vedno priporočljivo izbrati večjo velikost, saj ga boste lažje začutile in se naučile, kako ga držati z vašimi vaginalnimi mišicami. Čez nekaj časa ga je dobro zamenjati z manjšim; manjši kot je yoni jajček, težje ga je držati z mišicami in posledično jih bolj krepite. Seveda pa lahko vadbe izvajate vedno le z jajčkom ene velikosti.

3. Mi smo izbrali za vas roževec. Zakaj?
To je kristal ljubezni in ima močne vibracije ljubezni,topline in sreče. Ko ga nosimo,postanemo bolj samozavestni. Prinaša čustveno varnost ter spontano izražanje ljubezni. Odpravlja zamere, jezo in nas spodbuja k odpuščanju. Simbolizira ljubezen do sebe.

O roževcu
Vsak jajček je narejen iz 100 % naravnega kristala roževca, ki ga poznamo kot kamen ljubezni. Vaše razmerje obogati s pozitivno ljubezensko energijo. Spodbuja tudi sočutje in odpuščanje, pomirja, nam pomaga pri sproščanju nakopičene jeze, zamere, zavisti in strahov. Roževec je znan tudi kot “rožnati kremen” ali kristal ljubezni. Ime je dobil po svoji rožnati barvi. Najdemo ga v različnih odtenkih roza barve, od temne pa do svetle, skoraj bele. Stari Grki so ta kristal pripisovali boginji Afroditi in njegov pomen povezali z lepoto in ljubeznijo. Verjeli so, da z njim človek lahko doseže notranjo harmonijo in zadovoljstvo.

Roževec in duhovnost
Roževec krepi delovanje srčne čakre. Vzpostavlja nam harmonično povezavo med dušo in telesom. Uči nas ravnovesja med sprejemanjem in dajanjem brezpogojne ljubezni tako do sebe kot do drugih. Neuravnovešenost srčne čakre se kaže skozi negativna čustva, kot so žalost, jeza, maščevalnost, strah, čustvena otopelost, ljubosumje in nezaupanje.

Uporaba 
Izberite najprimernejšo obliko vadbe Zaradi svoje teže yoni jajčkek sam po sebi deluje kot utež, zato bodo tvoje mišice delovale tudi, če ne delate Keglovih vaj in ga zgolj nosite v sebi. Seveda pa bo učinek večji, ko zavestno stiskaš in sproščaš nožnične mišice.

 
Pomembno opozorilo
Yoni jajček uporabljate na lastno odgovornost. Pri Luxury intimate yoni jajčka ne ponujamo z namenom zdravljenja ali preprečevanja kakršnekoli bolezni ali zdravstvenega stanja. Yoni jajčka ponujamo zgolj zaradi njihove zgodovinsko dokumentirane uporabe za krepitev nožničnih mišic ter blagodejnih učinkov, ki jih prinašajo tudi energetske vibracije . Informacije o yoni jajčku in njegovih učinkih so splošne narave in ne nadomeščajo nasveta ginekologa ali drugih zdravstvenih delavcev, kot so zdravnik, medicinska sestra, farmacevt ipd. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave ali zadržke o uporabi yoni jajčka, se pred uporabo posvetujte z ginekologom. Jajčka ne uporabljajte, če ste noseča, imate kakršnokoli nožnično vnetje ali pa nosite maternični vložek.

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki