0
0

Vlažilna in sijoča maska za oči (30 parov v posodici)

78,90

Ni na zalogi

Obvesti me, ko bo na voljo

30 parov v posodici

Razprodano

OPIS PRODUKTA

Utrujenost, staranje kože, prehrana in stres se pogosto odražajo na vašem očesnem predelu. Da bi mu povrnili sijoč videz, smo razvili hidrogelno masko za oči, ki zagotavlja intenzivno vlago in s pomočjo peptidnega kompleksa preprečuje staranje kože. Hialuronska kislina ima ‘lifting‘ učinek, poseben efekt pa dosežemo z naravnimi zlato obarvanimi pigmenti, ki dajo vašim očem sijoč videz. Primerna za vse tipe kože.

Pakiranje: 30 parov

UPORABA:
s priloženo lopatko vzemite posamezno očesno masko iz embalaže. Masko položite na očiščeno kožo pod očmi. Širša stran očesne maske naj bo obrnjena navzven. Najbolje je, da se uležete, saj lahko maska sicer na začetku zdrsne navzdol. Sprostite se za 15–25 minut. Masko nato odstranite. Zatem priporočamo še nanos primerne kreme LIA C 6®.
Sestavine:
 
SESTAVINE:
AQUA, GLYCERIN, CERATONIA SILIQUA GUM, SODIUM CARRAGEENAN, HYDROXYACETOPHENONE, 1,2-HEXANEDIOL, POTASSIUM CITRATE, MICA, CITRIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, ISOPENTYLDIOL, SODIUM POLYACRYLATE STARCH, ARGININE/LYSINE POLYPEPTIDE, CYSTEINE, SERINE, SODIUM HYALURONATE

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki