0
0

VITA BIOSA ORIGINAL, 500 ml

18,99

OPIS PRODUKTA

Je biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij (B. Lactis, B. Longum, L. Acidophilus, L. Casei, L. Rhamnosus, L. Salivarius, Lc. Lactis, S. Thermophilus). Proizveden je s postopkom fermentacije, v katerem pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč. V njem ni ne sladkorja, ne mleka, ne konzervansov. Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml.

Vita Biosa je biološko pridelan napitek in se ponaša z EKO certifikatom izdanim tako na Danskem, kjer je proizveden, kot v Sloveniji, kjer ga je pridobil tudi distributer.

PRIPOROČENA UPORABA:
Lahko pijemo večkrat na dan v odmerkih po 20-50ml. Priporočljivo je pitje ob obrokih. Pred pitjem večkrat obrnemo plastenko, da se usedlina, ki vsebuje mikroorganizme zmeša z napitkom.
Plastenko po odprtju hranimo v hladilniku.

SESTAVA:
– Voda
– Melasa iz biološko pridelanega sladkornega trsa (brez sladkorja)
– Organske kisline (ocetna in mlečna kislina)
– 19 biološko pridelanih zelišč 0,5% (janež, bazilika, božja rutica, koper, brin, komarček, bezeg, ingver, angelika, prava krebuljica, sladki koren, origano, poprova meta, petršilj, rimska kamilica, rožmarin, žajbelj, široka kopriva, materina dušica)
– 8 različnih vrst mikroorganizmov (B. Lacits, B. Longum, L. Acidophilus, L. Casei, L. Rhamnosus, L. Salivarius, Lc. Lactis, S. Thermophilus)

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki