0
0

SVILENE MASKE ZA OBRAZ “RDEČA”

25,00

OPIS PRODUKTA

Material:

100% Mulberry svila, certifikat najvišjega razreda kakovosti: 6A
3-slojna zaščita: 2x sloj svile + 1x sloj filtra PM2,5.
Nastavljivi čepki na elastiki in žička pri delu nosa za popolno prileganje.

Pralno na 30 stopinjah.
Ko se 95% posuši, zlikajte.

V sodelovanju s slovensko self-care znamko INBED.si ob 20. obletnici salona NatashaSPAce.

Ste v zadnjem času opazili razdraženost, akne ali poškodbe kože okoli ust, brade in lic? Domnevate, da je nošenje zaščitnih mask vplivalo na to? Verjetno imate prav!
Dermatologi so poročali, da so v zadnjih mesecih opazili več izbruhov aken, beseda “MASKNE” (akne, ki nastanejo z nošenjem maske) pa je bila celo dodana v Urbani slovar.
Maska za večkratno uporabo iz svile:
Skrbno ustvarjena tako, da je nežna do vaše občutljive kože obraza in ji pusti dihati. Tako se vlaga ne ujame med tkanino in kožo, kar drugače povzroči prekomerno razmnoževanje bakterij.

SVILA KOT NAJUČINKOVITEJŠE BLAGO ZA ZAŠČITNO MASKO?

” Raziskovalci so ugotovili, da je za zaščito obraza svila, zaradi svoje močne hidrofobne lastnosti v primerjavi z drugimi preizkušenimi tkaninami, najučinkovitejša pri preprečevanju prodiranja kapljic.
Ta značilnost, skupaj z njeno zračnostjo in dejstvo, da ne zadržuje vode, je idealen za zaščito respiratorjev v klinični izpostavljenosti, in kot material za domačo izdelavo obraznih mask. Druge prednosti vključujejo njene antivirusne, antibakterijske in protimikrobne lastnosti.

Težave s kožo zraradi nošenja mask? Preverite nasvet strokovnjaka!

30. september 2020
Ste v zadnjem času občutili več draženja, aken ali poškodb kože obraza? Domnevate, da je nošenje maske vplivalo na to? Verjetno imate prav! Dermatologi so poročali, da so v zadnjih mesecih opazili več izbruhov aken in besedo “MASKNE” (akne, ki nastanejo z nošenjem maske) dodali celo v Urbani slovar. Ali ni to noro?
Vem, da je sprejemanje vaše kože kadar ni videti najbolje, lahko resnično težko… Včasih se želiš skriti stran od sveta. Toda v takih primerih je še bolj pomembno, da si prijazen, nežen in potrpežljiv do sebe in svoje kožo.
Imamo preprosto, nežno in gladko rešitev, ki vam bo pomagala, da se spoprimete s tem in dvignete vašo kakovost življenja. Hočemo ali ne, je nošenje zaščitnih mask postala naša nova realnost. Naj bo ta čimbolj prijetna in polna svežine.
Za vas imamo masko za večkratno uporabo, izdelano iz svile:

Ustvarjeno, da je nežna do kože obraza in ji pusti dihati. Tako se vlaga ne ujame med tkanino in kožo, kar drugače povzroči prekomerno razmnoževanje bakterij.
Vendar vam ni treba verjeti na besedo – tukaj je le nekaj strokovnih mnenj:

Dr Jessica WU, dermatologist (Los Angeles): “I advise against any coverings with synthetic fibers, because many synthetic fabric blends are treated with chemicals that can irritate the skin, and they don’t tend to be breathable.“

Dr Dendy Endelman, dermatologist (New York): “All skin types will see some form of irritation from wearing a face mask if they are wearing them for extended amounts of time each day. Silk is the best choice, as it reduces friction against the skin.”

Dr Adam Mamelak, dermatologist (Austin): “The best cloth option for your skin is a mask made from silk or silk-lined materials, because silk has antimicrobial properties and has been shown to be better for people with sensitive skin.“

 

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki