0
0

QUANDISA INTIMNO BABY OLJE Z MODRO KAMILICO 30 ML

39,90

OPIS PRODUKTA

Otroško intimno olje bo vašim malčkom preprečilo in pomirilo kožo pod pleničkami, ter jo zaščitilo. . Vsebuje le najboljše sestavine, kot so eterična olja modre kamilice, damaščanske vrtnice, sandalovine, med, jojoba, mandljevo olje, rakitovec, olje črne kumine in sončnično olje.

Izjemno nežna in naravna sestava blaži rdečično kožo ter nahrani in navlaži suho, razdraženo kožo. Pleničke lahko povzročijo draženje, zato olje priporočamo tudi za nego ritke, saj neguje in pomirja s skrbno izbranimi naravnimi sestavinami. Olje za nego intimnih predelov vašega otroka je otrokom in okolju prijazno, saj vsebuje samo sestavine, ki jih nežna in občutljiva otroška koža zlasti v prvih mesecih resnično potrebuje.

Uporaba olja je priporočljiva tudi za nego in pomiritev pri starejših otrocih do pubertete (potem se pH-vrednost sluznice spremeni), ko se lahko na tem predelu pojavijo neprijetnosti, kot so srbečica, pekoči občutek itn.

Ostajamo zvesti le 100-% naravnim sestavinam in nadaljnjemu ozaveščanju otrok o pomembnosti prave intimne nege.
Za popolno ugodje malčkove kože pod pleničko
Za zaščito in nego malčkove kože
Za brezskrbne dneve in zaščito vašega otroka od rojstva naprej
Popolnoma varno in dermatološko testirano

Nekateri otroci so bolj nagnjeni k vnetjem, zato otroško intimno olje Li Quandisa priporočamo za vsakodnevno uporabo. Izdelek z naravnimi sestavinami je primeren tudi za zelo občutljivo in suho kožo, tako da bo za kožo na področju intimnega predela vašega malega sončka dobro poskrbljeno.
Uporaba: po tem, ko intimni predel dobro očistite, nanj nežno nanesite majhno količino olja. 

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki