0
0

PILING ZA TELO –Jardin impérial de Kyoto (200ml)

55,00

Ta piling je edinstvena mešanica negovalnega kokosovega olja in razkošnega japonskega zelenega čaja matcha, znanega po svojih razstrupljevalnih lastnostih. Zagotavlja spodbujevalen in izjemno učinkovit piling.

 

 

OPIS PRODUKTA

Ta piling je edinstvena mešanica negovalnega kokosovega olja in razkošnega japonskega zelenega čaja matcha, znanega po svojih razstrupljevalnih lastnostih. Zagotavlja spodbujevalen in izjemno učinkovit piling. . Teanin pomaga odvajati toksine, flavonoidi, močni antioksidanti, pa mu dajejo lastnosti proti staranju. Koža je kot obnovljena in nežno odišavljena.

 

UPORABA:

Za optimalen učinek piling uporabite na suhi koži. Z masažnimi gibi ga lahko nanesete tudi na vlažno kožo. Osredotočite se na suhe predele kot so kolena in komolci.

 

SESTAVINE:

Sucrose, helianthus annuus (sunflower) seed oil, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated coconut oil, silica, aqua (water), sucrose palmitate, sucrose stearate, ammonium lauryl sulfate, tocopherol, parfum (fragrance), linalool, benzoic acid, camellia sinensis leaf extract

 

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki