LIA C 6® SENSI CARE LSF 30

61,90

Dnevna krema z zaščitnim faktorjem 30

OPIS PRODUKTA

 

LIA C 6® SENSI CARE SPF 30 je posebna krema za zaščito pred soncem. Učinkovito zaščiti še tako občutljivo kožo pred neugodnimi posledicami izpostavljanja sončnim žarkom, kot so opekline in fotostaranje kože. Primerna je tudi za otroke. Hitro se vpije in ne masti kože.
Faktor 30 pomeni, da se naravni čas zaščite kože pred učinki sončnih žarkov podaljša za 30-krat, pod pogojem, da izdelek v zadostni količini in enakomerno nanesemo ter da po umivanju in brisanju kože nanos ponovimo. Kljub temu se raje izogibajte intenzivnemu izpostavljanju soncu v opoldanskem času, majhnih otrok in dojenčkov pa nikoli ne izpostavljajte neposredni močni sončni svetlobi.
Krema LIA C 6® SENSI CARE LSF 30 vsebuje tudi LIA zaščito (poleg visoke UVB zaščite vsebuje tudi skoraj 100% UVA zaščito ter HBDM – pametni lovilec prostih radikalov).
 

UPORABA:
Kremo LIA C 6® SENSI CARE SPF 30 enakomerno in izdatno nanesite na kožo približno 30 minut pred izpostavljanjem soncu. Čeprav je krema vodoodporna, priporočamo, da se po kopanju v morju ali bazenu vnovič namažete.
LIA C 6® SENSI CARE SPF 30 je primerna za vse tipe kože.

 

SESTAVINE
AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, HYDROGENATED PHOSPHATIDYLCHOLINE, 1,2-HEXANEDIOL, PROPANEDIOL, BIS-ETHYLHEXYL HYDROXYDIMETHOXY BENZYLMALONATE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, SQUALANE, XANTHAN GUM, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, ACRYLATES/VINYL ISODECANOATE CROSSPOLYMER, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki