0
0

LIA C 6® DAY CREAM RICH

Od: 38,50

Bogata dnevna krema za zrelo kožo, ki kožo ščiti pred fotostaranjem, jo skrbno neguje in poskrbi, da ohranja mladosten videz.

Narejena je na osnovni LMS, brez emulgatorjev – za zaščito in obnovo naravne lipidne bariere kože. Vsebuje tudi aktivne sestavine za glajenje gub in sicer signalne peptide, ki delujejo kot spodbujevalci nastajanja novega kolagena in elastina (Matrixyl® in Idealift).

Primerna za zelo suho in suho kožo.

Brez barvil in konzervansov (skladno z uredbo EU).

VRSTA KOŽE

OPIS PRODUKTA

Krema LIA C 6® DAY CREAM RICH je idealna dnevna krema za zahtevno, zelo suho kožo.

Hranljiva krema ima zelo bogato osnovo LMS, zato je primerna tudi zrelejšo, dehidrirano, suho ter zelo suho kožo.

⦁ Zelo visoka zaščita pred staranjem kože zaradi vpliva svetlobe s pomočjo treh različnih UVA filtrov vpetih v LMS kremno osnovo ter HDBM – »pametnega« lovilca prostih radikalov.

⦁ Namerno nižja UVB zaščita (približno 85-odstotna absorpcija UVB svetlobe s strani filtrov), ki zadostuje za normalno dnevno izpostavljanje dnevni svetlobi, a hkrati omogoča pomembno nastajanje vitamina D v koži.

⦁ Kremna osnova brez emulgatorjev ščiti in obnavlja naravno lipidno bariero poroženele plasti kože.

⦁ Zahvaljujoč LMS kremni osnovi, ki ne vsebuje emulgatorjev, filtriostanejo v poroženeli plasti povrhnjice in ne prodirajo globje v kožo.

⦁ Vsebuje tudi aktivne sestavine za glajenje gub in sicer visoko učinkovite signalne peptide, ki delujejo kot spodbujevalci kolagena in elastina (Matrixyl® in Idealift).

⦁ Z uporabo vseh naših krem za LIA zaščito, se bo koža starala le še s polovično hitrostjo.

Brez konzervansov (primerna tudi za tiste, ki so nanje občutljivi).

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki