0
0

LIA C 6® BIOME SOOTHING CREAM

31,40

Krema namenjena uravnavanju kožnega mikrobioma, saj vsebuje inovativno sestavino, »aktivator mikrobioma« (INCI: LACTOBACILLUS FERMENT), ki vzpodbuja razmnoževanje »dobrih« mikroorganizmov na koži in zavira »slabe«.

Narejena je na osnovni LMS, brez emulgatorjev – za zaščito in obnovo naravne lipidne bariere kože.

Kožo ščiti tudi pred fotostaranjem ter jo skrbno neguje.

Brez barvil, dišav in konzervansov (skladno z uredbo EU).

Razprodano

OPIS PRODUKTA

LIA C 6® BIOME SOOTHING CREAM je krema brez dišav za občutljivo, zelo občutljivo in razdraženo kožo na osnovi ogrodnega sistema lipidov LMS.

Vsebuje tudi »aktivator mikrobioma« (INCI: LACTOBACILLUS FERMENT), in tako vzpodbuja razmnoževanje »dobrih« mikroorganizmov na koži in zavira »slabe«. Mikrobiom je skupnost mikroorganizmov, ki tvorijo zaščitno pregrado in nas ščitijo pred patogenimi mikroorganizmi, hkrati pa podpirajo delovanje imunskega sistema.

Krema vsebuje kombinacijo treh UV-filtrov, ki so z visokotlačnim homogeniziranjem vpeti v LMS, in lovilec radikalov HDBM uspešno zavira fotostaranje kože.

Je brez emulgatorjev, brez konzervansov, brez kortikosteroidov in brez drugih, za kožo nepotrebnih sestavin, zato je primerna tudi za občutljivo kožo.

 Kako bo LIA C 6® BIOME SOOTHING CREAM pomagala vaši koži?

⦁ »Aktivatorja mikrobioma« (INCI: LACTOBACILLUS FERMENT) zagotavlja boljšo in učinkovitejšo kolonizacijo kože z »dobrimi« mikroorganizmi, zato je: koža bolj navlažena, postane odpornejša in nas bolje ščiti pred vdorom mikroorganizmov iz okolja, kožna bariera se okrepi in mikrobiom kože postane spet raznovrsten, uravnotežen in v ravnovesju s kožo.

⦁ Skoraj popolna zaščita pred staranjem kože zaradi vpliva svetlobe zaradi kombinacije treh UV-filtrov, vpetih v kremno osnovo LMS s posebnim postopkom visokotlačnega homogeniziranja, zaradi katerega UV-filtri ostanejo v poroženeli plasti povrhnjice in ne prodrejo globje v kožo kot pri kremah z emulgatorji in zato nudijo učinkovitejšo zaščito, ter »pametnega« lovilca radikalov HDBM.

⦁ Ogrodni sistem lipidov LMS krepi in obnavlja kožno bariero, zato ščiti pred zunanjimi vplivi in izgubo vlage.

⦁ Namerno nižja UVB zaščita (približno 85-odstotna absorpcija UVB svetlobe s strani filtrov), ki zadostuje za normalno dnevno izpostavljanje dnevni svetlobi, a hkrati omogoča pomembno nastajanje vitamina D v koži.

⦁ Izvleček bosvelije učinkuje protivnetno.

⦁ Olje iz semen oslada pomaga preprečevati razgradnjo kolagena.

⦁  Niacinamid je oblika niacida (vitamina B3), ki intenzivno pomirja kožo, zmanjšuje rdečico spodbuja tvorbo kolagen.

⦁ Olje skvalan obnavlja elastične lastnosti kože.

⦁ Ker nima dišav, je primerna tudi za najobčutljivejšo kožo.

⦁ Ker je namenjena občutljivi in razdraženi koži, ima visoko vsebnost lipidov (pribl. 29,5 %).

Zaradi edinstvene kombinacije sestavin se koža v enem letu postara, kot bi se sicer v povprečju v šestih mesecih.

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki