0
0

LI QUANDISA OLJNO MILO 120ml LUXURY INTIMATE

29,90

Naravno oljno milo Li Quandisa za umivanje

OPIS PRODUKTA

Naravno oljno milo Li Quandisa za umivanje nudi nežno čiščenje in zaščito na intimnem predelu, obenem pa zagotavlja pomirjajočo nego in pomaga preprečiti draženje in neudobje.

Zaradi vsebnosti naravnih sestavin se oljno milo ne peni, dodana olja pa pripomorejo, da po uporabi ne pušča občutka suhosti, le čistosti in svežine, ki traja ves dan.

Navodila za uporabo
Po končanem tuširanju stisnite nekaj oljnega mila na roko in nanesite na mokre intimne predele. S krožnimi gibi dobro vtrite nato sperete. Naj vas ne preseneti, da se oljno milo ne bo penilo, saj le to vsebuje naravne sestavine in nima dodanih kemičnih penilcev. Ravno tako je zelo nežno za uporabo tudi v času menstrualnega cikla.

Sestavine
Aqua, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Prunus Persica Kernel Oil, Lactic Acid, Coco-Glucoside, Panthenol, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citrus Grandis Seed Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Eugenol, Cinnamal, d-Limonene.

Mnenja strank
“Vaša olja uporabljam sedaj že dve leti in ko ste mi povedali, da izdelujete intimno oljno milo, sem komaj dočakala, da je to prišlo do mene. Takoj sem ga poskusila in sem popolnoma navdušena. Presenetilo me je, da se ni penilo vendar kljub temu sem občutila čistost in ob enem negovalen učinek zaradi vsebnosti olj, ki so notri.Občutek je popolnoma drugačen v pozitivnem smislu, kakor pri uporabi drugih intimnih mil, ki sem jih uporabljala pred tem. Sedaj mi je žal, da sem se vsa ta leta umivala s kemičnimi mili. Od danes naprej uporabljam samo še vaše naravno intimno oljno milo.”

Karolina D.

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki