0
0

LI QUANDISA 5ml LUXURY INTIMATE

19,90

Olje je 100 % naravnega izvora in je užitno. Primerno za dekleta in ženske vseh generacij.

OPIS PRODUKTA

Intimno olje za naravno nego in ohranjanje zdrave pH flore. Namenjeno predvsem tistim, ki si želijo redne intimne nege ali za tiste, ki  se soočajo s suhostjo, ponavljajočimi vnetji ali srbečicami.

Za vse, ki ga želijo najprej preizkusiti. 5ml zadošča za enomesečno vsakodnevno uporabo. Količina in embalaža sta izjemno priročni, tudi za v torbico ali za na potovanje.

Olje je 100 % naravnega izvora in je užitno. Primerno za dekleta in ženske vseh generacij.

Navodila za uporabo

Pred uporabo stekleničko dobro pretresite, da se olja premešajo. Na čiste dlani nanesite nekaj kapljic olja in ga nežno vtrite na intimni predel. Ne spirajte. Za najboljšo zaščito in učinek vam priporočamo vsakodnevno uporabo v kombinaciji z naravnim oljnim milom Li Quandisa.

V času mesečnega perila uporaba olj ni potrebna, priporočamo le uporabo oljnega mila. Po olju naj posegajo tudi moški, saj bodo z uporabo pripomogli k lastni negi in ohranjanju zdravja partnerke ali partnerja.

Sestavine 

Prunus Persica Kernel Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Aqua, Tocopherol, Glycerin, Citrus Grandis Seed Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Sodium Peach Kernelate, Eugenol, Cinnamal, d-Limonene, Linalool.

Mnenja strank

“No, naj še jaz pohvalim… Oljček sem naročila za sprobati in moram vam povedati, da sem več kot zadovoljna, saj ga uporabljam komaj en teden in sem že opazila veliko razliko! Neprijeten vonj in suhost sta izginila! Hvala, da ste ustvarili tale super izdelek. Ga priporočam vsem! Hvala še enkrat.”

Deana J.

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki