0
0

LI QUANDISA 40ml LUXURY INTIMATE

99,90

Za vse, ki želite razvajati sebe ali svoje najbližje.

OPIS PRODUKTA

Za vse, ki želite razvajati sebe ali svoje najbližje. Intimno olje za naravno nego in ohranjanje zdrave Ph flore v posebej razkošni darilni embalaži. 

Olje je 100 % naravnega izvora in je užitno. Primerno za dekleta in ženske vseh generacij. Po olju naj posegajo tudi moški, saj bodo z uporabo pripomogli k lastni negi in ohranjanju zdravja partnerke ali partnerja.

Navodila za uporabo

Pred uporabo stekleničko dobro pretresite, da se sestavine med seboj premešajo. Na čiste dlani nanesite nekaj kapljic olja in ga nežno vtrite na intimni predel. Ne spirajte. Za najboljšo zaščito in učinek vam priporočamo vsakodnevno uporabo v kombinaciji z naravnim oljnim milom Li Quandisa.

V času mesečnega perila uporaba olj ni potrebna, priporočamo le uporabo oljnega mila. 

Sestavine

Prunus Persica Kernel Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Aqua, Tocopherol, Glycerin, Citrus Grandis Seed Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Sodium Peach Kernelate, Eugenol, Cinnamal, d-Limonene, Linalool.

Mnenja strank

“Eno najlepših daril, ki sem jih kadarkoli dobila. Olje mi resnično pomaga, da o čudoviti embalaži sploh ne govorim! Že pol leta se borim z raznoraznimi vnetji, 3x v tem času sem dobila neka mazila in podobne zadeve od ginekologinje in mi popolnoma nič ni pomagalo… Zdaj pa štiri dni uporabljam to olje in kot nova! Saj sploh ne morem opisati, kako srečna sem zaradi tega, spet samozavestna… HVALAAAA!!! Steklenička je pa prelepa na moji polici v kopalnici.”

Tadeja K.

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki