0
0

I. CANDLE

43,90

OPIS PRODUKTA

Ko sveča ni več le sveča, ampak del vaših posebnih trenutkov. Ritual, ki prebudi že dolgo pozabljena čustva. Imenovali smo jo I. – jaz. Nazaj k sebi. Biti sebi prvi. Sebi najpomembnejši. Jaz.

Edinstvena sveča Novelius Medical je infuzija naravnih eteričnih olj, ki pomirjajo telo in duha. V meditaciji jih uporabljajo za dosego stanja notranje povezave z našim bistvom.

Pačuli navdihuje, mošusni jantar, cedra in sandalovina pomirjajo, zemeljski labdanum blagodejno vpliva na dihala, bogata vanilja pa vrača ravnovesje. Fuzija vonjev skrbno izbranih sestavin prebudi že dolgo izgubljene spomine, oživi vaše notranje strasti in obnovi iskrena, radostna čustva.

Zaznavanje vonjav je pomembno čutilo in dokazano stimulira zaznavo, spomin in čustva. Vonjave se uporabljajo v mentalne, duhovne in zdravilne namene že tisočletja. Sodobna znanost je potrdila, da je kar 75 % vseh čustev posledica zaznave vonjav. Raziskave pa tudi potrjujejo, da se nam razpoloženje, ko smo izpostavljeni prijetnim vonjavam, izboljša za kar 40 %.

S tem namenom smo v Novelius Medical razvili edinstveno kompozicijo pomirjajočih vonjav. Sveča je plod sodelovanja najboljših parfumerjev v francoskem Grassu ter strokovnjakov psihologije vonja.

Sveča je ročno izdelana, ne vsebuje GSO, palmovega olja, parafina in mineralnega voska, ki smo jih zamenjali z rastlinskimi voski. Izdelana je iz 100 % naravnih voskov, saj skrbeti za okolje pomeni skrbeti zase.

Sproščujoča Novelius Medical sveča I. vas nagovarja, da ostanite zvesti samemu sebi in le sebi. Naj tudi v vas gori plamen. Nudila vam bo približno 55 ur posebnih trenutkov. Spomin na njen prefinjen vonj pa vas bo spremljal za vedno.

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki