0
0

FRESH EYES

50,60

Serum za okoli oči

OPIS PRODUKTA

FRESH EYES Roll-on serum za predel okoli oči vsebuje 8 aktivnih učinkovin ter kratkoverižno hialuronsko kislino, ki vsaka po svoje pripomorejo k zmanjšanju podočnjakov, zabuhlosti in gub okoli oči.
Gre za izdelek z izjemno sestavo, saj vsebuje kombinacijo dveh signalnih peptidov in izvlečka iz tigrove trave (Centella asiatica), ki zmanjšajo zabuhlost in podočnjake. Serum vsebuje tudi izvleček iz svilnate albicije, ki daje senzacionalen učinek liftinga in visoko koncentracijo vitamina B3, ki izboljšuje kožno bariero/zaščitno plast kože. Serum vsebuje tudi trokserutin, ki je lovilec prostih radikalov in hkrati krepi kapilare. Sestavni del seruma je tudi derivat mentola, ki ustvarja takojšen občutek hlajenja in dolgotrajne svežine.
 
UPORABA:
Dvakrat dnevno na čist in suh predel okoli oči nanesite FRESH EYES serum, pri čemer pazite, da ne pride v stik z očesom. Za še večji učinek priporočamo preko seruma še nanos LIA C 6® EYE CREAM.
 
SESTAVINE:
AQUA, NIACINAMIDE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ETHANOL, SODIUM HYALURONATE, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, TROXERUTIN, 1,2-HEXANEDIOL, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, MENTHONE GLYCERIN ACETAL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, XANTHAN GUM, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, DARUTOSIDE

PODOBNI IZDELKI

SORODNI IZDELKI

Dopolnite predlagani ritual z dodatnimi izdelki