0
0

HIDROKOLAGEN ZA POMLAJEVANJE IN REGENERACIJO

O HIDROKOLAGENU

Novelius Medical Hydrocollagen je produkt, ki je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega laboratorija na področju kolagenskih peptidov Rousselot.

Hidrokolagen je sestavljen iz kolagenskih peptidov in koncentratov aminokislin, ki so ključne, da telo samo začne proizvajati nov kolagen.

Glicin, hidroksiprolin in hidroksilizin, ki so glavni gradniki kolagena v telesu,

predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v hidrokolagenu, koncentracija le-teh pa je do 20-krat višja kot v drugih virih proteinov.

Hidrokolagen je bogat vir kolagenskih peptidov, ki stimulirajo fibroblaste za proizvodnjo novega kolagena. S povečevanjem kolagena v koži prihaja do debeljenja kože in s tem zmanjševanja gub. Kolagenski peptidi pa hkrati povečujejo izdelovanje hialuronske kisline v telesu, kar vpliva na hidratnost kože.

Molekularna teža je pod 2000 Daltonov, zato se v prvi uri v kri absorbira kar 95% Hydrocollagena.

Način uporabe

Priporočamo uživanje Novelius Medical Hydrocollagena najmanj od 3 do 6 mesecev. To je čas, ki je potreben za obnovo celic in s tem doseganje vidnih rezultatov. Stranskih učinkov ni, zato obdobje uživanja ni omejeno.

Način delovanja

Dokazano je, da hidrokolagen povečuje gostoto fibroblastov in volumen kolagenskih vlaken v dermisu. Kolagenski peptidi delujejo kot prožilci za sintezo novih in reorganizacijo že obstoječih kolagenskih vlaken s stimulacijo fibroblastnih celic. Klinična študija, ki jo je izdelal Rousellout, potrjuje, da Novelius Medical Hydrocollagen zagotavlja izenačenost volumna vlaken in povečuje prožnost zaradi boljše kohezije kolagenskih vlaken.

Učinki hidrokolagena:

Za Novelius Medical Hydrocollagen je klinično dokazano, da:

-Izboljšuje vlažnost kože

– Prispeva k bolj gladki koži, saj zmanjšuje število mikro reliefnih brazd

-Preprečuje nastajanje globokih gub

-izboljša prožnost kože

Ostale lastnosti:

– Povečuje proizvodnjo kolagena v telesu

– Učinkovito upočasnjuje staranje kože

– Ščiti in neguje sklepe, kosti in hrustanec

– Vpliva na količino in gostoto las ter strukturo nohtov

– Pomaga pri celjenju ran, kosti, sklepov, kože.

– Pomaga pri različnih kožnih težavah

– Je neprecenljiv vir aminokislin za športnike, ker vpliva na preprečevanje mišičnega stresa.

Za zdravo in lepo kožo, za pomlajevanje in za support pri pomlajevalnih terapijah priporočam uživanje kvalitetnega hodroliziranega kolagena, c vitamina s postopnim sproščanjem, antioksidantov in Omega 3 maščobnih kislin.

Lep pozdrav iz NatashaSPAce , Nataša

NAROČANJE

TERAPIJA V SALONU

Priložnost za zmenek z vašo kožo je tu. Za vse, ki si želite res dobro spoznati svojo kožo in za vse tiste, ki želite le preveriti, kaj ste z ustrezno nego dosegli v preteklih letih.