Loading color scheme

makeup_remover
Product Code: ACTIVE MAKE-UP REMOVER 250ml

ACTIVE MAKE-UP REMOVER 250ml

Aktivni odstranjevalec ličil za vse tipe kože, nežno odstrani ličila

Active Make-up Remover_250ml

Morski kompleks & Kolumbijska kava

Aktivni odstranjevalec ličil za vse tipe kože, nežno odstrani ličila, vodoodporno maskaro in nečistoče iz okolja. Vsebuje čisto kolumbijsko kavo (kofein), ki poživi in osveži kožo, ter ohranja pH ravnovesje. Kožo vlaži in neguje, minerali iz Mrtvega morja pa ji dajejo občutek voljnosti. Poleg tega vsebuje koncentrirane izvlečke breskev, češenj, zelenih alg iz Mrtvega morja, rakitovca, kivija in vitamin C. Še posebej je primeren za občutljivo kožo.

VEČ:

Primeren tudi za čiščenje podaljšanih trepalnic. Aktivni odstranjevalec ličil vsebuje čisto kolumbijsko kavo (kofein), ki poživi, osveži kožo, ima drenažni učinek.

Ohranja pH ravnovesje površine kože. Vsebuje minerale iz mrtvega morja, pospešujejo deskvamacijo stratum corneuma. Alge iz mrtvega morja pospešujejo proliferacijo in diferenciacijo keratinocitov. Odstranjevalec vsebuje veliko antiosidantov ter vlažilcev, zato kože ne izsuši in je ne iritira.

Indikacije:

• občutljiva koža, nagnjena k dermatozam,
• hiperreaktivna koža,
• suha koža z izražemin mikroreliefom,
• slabo prekrvavljena, bleda koža z izraženimi temnimi kolobarji v periorbitalnem področju,
• hiperkeratotična, nečista ali aknasta koža,
• koža z vidnimi kolobarji okrog oči (zastoj limfe),
• vodooporne maskare ali podaljšanje trepalnice.

Rezultat uporabe - mehanizmi delovanja izdelka:

• učinkovito čiščenje kože, brez iritacij ali povzročanja različnih oblik dermatoz,
• dobro odstranjevanje dekorativne kozmetike, vodoodpornih maskar,
• dobro očisti tudi kožo v področju podaljšanih trepalcnic, pri čemer jih ne uničuje,
• dobro očisti nečistoče iz okolja,
• kože ne masti ali izsuši; skrbi za dovoljšnjo količino vlage,
• iz kože se ga odstrani brez težav,
• ima pH prilagojen fiziološkemu pH površine kože,
• blago spodbuja proliferacijo, diferenciacijo in deskvamacijo epidermisa.

Mehanizem delovanja učinkovin:

Antioxidant activity: lovilci prostih radikalov

INCI

MEHANIZEM

Ascorbic acid (Vitamin C)

Njegovo antioksidativno delovanje zmanjšuje DNA poškodbe in oksidacijo proteinov. Je koencim za sintezo kolagena v dermisu; krepi stene kapilar. Mehča epidermis, izboljšuje strukturo kože, zavira sintezo melanina.

Coffea Arabica (Coffee) leaf/seed extract

Glavne sestavine so vitamin C in E,  polifenoli in kofein. Zaradi vitamina E in C ima močno antioksidativno in fotopreventivno delovanje. Poleg tega, vitamin C spodbuja proliferacijo in diferenciacijo, kar stabilizira kožno bariero. Zaradi kofeina pospešuje cirkulacijo in ima diuretični učinek.

Moisturizing: vlaži stratum corneum

INCI

MEHANIZEM

Sodium Hyaluronate (Hyaluronic acid)

Filmotvorec na površini kože. Zaradi ponavljajočih disaharidnih enot nase veže ogromne količine vode in skrbi za primerno hidriranost stratum corneuma. Izboljša prožnost epidermisa.

Regeneration: obnova in izboljšanje funkcij kože

INCI

MEHANIZEM

Maris Sal

Glavne sestavine so minerali, ki delujejo rahlo keratolitično, vlažilno, delujejo proti-vnetno in proti-bakterijsko. Spodbujajo deskvamacijo stratum corneuma in vzdržujejo vlago.

Dunaliella Bardawil extract (Dead Sea algae)

Ekstrakt je bogat z β-kartenom (prekurzor vitamina A - retinolom). Ekstrat ima dobre antioksidativne lastnosti, pospešuje epidermalno proliferacijo in diferenciacijo; zmanjšuje iritacijske odzive kože.

Navodila za uporabo: S pomočjo vatirane blazinice nanesite tanko plast izdelka na kožo. Počakajte eno minuto in nato obrišite s krožnimi gibi. Ko je koža očiščena jo sperite z mlačno vodo. Med čiščenjem predela okoli oči naj bodo oči zaprte. Če izdelek pride v stik z očmi jih sperite z veliko količino vode.

Opozorilo: Uporabljati izključno po navodilih proizvajalca, skladno z namenom uporabe. Izdelka ne aplicirajte v področju oči. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte v primeru znanih reakcij na eno ali kombinacijo sestavin v izdelku.

Ne vsebuje: SLS, formalina, formaldehida, parabenov, ftalatov, petrokemikalij, gensko spremenjenih organizmov (genetically modified organism, GMO), triklosana, barvil. Ni testirano na živalih. Ne vsebuje živalskih derivatov.

Nutrition Complex Serum

Omega kisline & druga esencialna olja

Vsebuje negovalna olja in lipidne komponente bogate z omega 3+6 maščobnimi kislinami. Emolienti in okluzivci mehčajo stratum corneum in nadomeščajo manko epidermalnih lipidov ter naredijo film na površini, povečajo prožnost epidermisa; zmanjšajo transepidermalno izgube vlage (TEWL), skrbijo za uravnovešeno bariero kože, preprečujejo patogenezo. Izdelek je bogat s flavonoidi in antioksidanti za preprečevanje celičnega odmiranja (apoptoze). Izdela spodbuja epidermogenezo. Vsebuje peptidne zaviralce encimov za preprečevanje razgradnje dermisa (matriks-metaloproteinaze, MMP) in epidermisa (proteaze) kar ima učinek proti staranju. Serum se lahko uporablja kot medij za UZ in IR postopke.

Indikacije:

• koža, ki kaže taktilne (groba, reliefna koža na dotik), senzorne (občutek zatezanja, srbečica, bolečina, zbadanje itd.) in vidne znake (drobno luščenje kože, viden mikrorelief in znaki razdraženosti) suhosti.
• povišana transepidermalna izguba vode (TEWL),
• zmanjšana funkcija epidermalnih lipidov,
• zmanjšana funkcija sebacealnih lipidov in poškodovan hidro-lipidni plašč kože,
• upočasnjena epidermogeneza,
• povečana razgradnja in zmanjšana sinteza strukturnih proteinov v dermisu (kolagena, elastina in drugih proteinov).

Rezultat uporabe - mehanizmi delovanja izdelka:

• pripomore k zmanjšanju reliefa kože, koža je taktilno manj groba,
• pripomore k zmanjšanju občutkov zatezanja, srbečice, bolečine, zbadanja itd. Koža je senzorno uravnovešena,
• zmanjša se drobno luščenje kože in vidnost mikroreliefa,
• Izboljša funkcije hidro-lipidnega plašča kože in zmanjša patogenezo,
• zmanjša transepidermalno izgubo vode ter izboljša tvorbo naravnih vlažilnih faktorjev (NMF),
• poveča tvorbo in/ali nadomeščanje epidermalnih lipidov,
• pospešuje epidermogenezo,
• pomaga pri zmanjšanju razgradnje in povečanju sinteze strukturnih proteinov v dermisu (kolagen, elastin in drugi proteini), pomaga pri izboljšanju čvrstosti in elastičnosti dermisa.

Mehanizem delovanja učinkovin:

 

INCI

MEHANIZEM

Squalane

Triterpen, ki v koži pomaga pri sintezi sterolov, vključno s holesterolom. Ima pomembno vlogo pri sintezi vitamina D. Pripisujejo se mu regenerativni učinki na kožo.

Rosa Canina flower oil

Vsebuje  maščobotopne in vodotopne vitamine, ki se borijo proti prostim radikalom in znakom staranja kože. Zaradi vsebnosti taninov in flavonidov ima adstrigentni učinek in izboljša mikrocirkulacijo. Namenjen predvsem za občutljive kože.

Mangifera Indica fruit extract

 

Olea Europaea (Olive) fruit oil

Emolient, ki nadomešča manko epidermalnih lipidov z ugrajevanjem nenasičenih maščobnih kislin v lipidne dvosloje. Mehča kožo, povečeju barierno zaščito kože in zmanjšuje TEWL.

Punica Granatum (Pomegranate) extract

Preprečuje razgradnjo različnih kolagenskih tipov (močan inhibitor MMP-9), zmanjša inflamatorni odziv epitelijskega tkiva (zavira aktivnost in nastanek nekaterih citokinov), upočasnjuje melanogenezo (inhibira encime tirozinaze), ima močno antioksidativno delovanje (reducira UV poškodbe).

   
   

Navodilo za uporabo: S krožnimi gibi nanesite tanek sloj na očiščeno kožo in pustite, da se popolnoma absorbira. Primeren je za vsakodnevno uporabo.

Opozorilo: Uporabljati po navodilih proizvajalca, skladno z namenom uporabe. Izdelka ne aplicirajte v področju oči. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte v primeru znanih reakcij na eno ali kombinacijo sestavin v izdelku.

Ne vsebuje: formalina, formaldehidov, parabenov, ftalatov, petrokemikalij, gensko spremenjenih organizmov (genetically modified organism, GMO), triklosana, barvil. Ni testirano na živalih. Ne vsebuje živalskih derivatov.

There are yet no reviews for this product.