0
0

DANES JE BIL POSEBEN DAN

Danes je bil zame zelo poseben dan, zato sem ga izbrala za moje prvo javljanje na blogu. 

V mojem blogu bom pisala o vsemu, kar vpliva na lepoto in zdravje naše kože. O procesu staranja in pomlajevanja. O pravilni negi doma, o terapijah za obraz, o pomlajevalni prehrani, prehranskih dopolnilih. O problematikah kot so starajoča se koža, o preventivi, aknah, pigmentnih nepravilnostih, rdečici in še marsičem. Skratka o vsemu, kar se prepleta pri pomlajevalnem življenjskem slogu in daje vidne rezultete.

Danes mineva eno leto od dne, za katerega si še mislila nisem, da bo tako zelo vplival na mojo pot in moje delo.

Današnje jutro sem preživela v pripravah na drugi sklop posebnega izobraževanja na temo procesov staranja kože , različnih tipov staranja in specifik kože v menopavzi, ter napredne kozmetične terapije, ki je bolj obširna, saj obravnava preplet več problematik hkrati.

In preplavili so me spomini. Na današnji dan pred 1 letom je prispela zame prav posebna pošiljka??

IMG 2282

Aparatura za dermadiagnostiko Aikon Skin Lab by Cortex Science , ki je ključno spremenila arhitekturo vaših lepotnih načrtov.

Razširila moja obzorja in jih še vedno širi.

Posledica je obogaten meni neg in terapij NatashaSPAce. 

Po 3 letih dermadiagnostik z odličnim teamom Aikon je bila želja po lastni aparaturi, ki bi mi bila na voljo vsak trenutek, ko ustvarjam z vami, vse večja.

Tako smo januarja 2018 v NatashaSPAce postali prvi salon v Sloveniji z lastno celovito diagnostiko kože ( poleg nas jo še kozmetična fakulteta).

Diagnostična aparatura mi omogoča vpogled v očem skrita stanja kože, v razporeditev in gostoto kolagenskih vlaken v dermisu, v vlažnost kože, izmeri morebitne poškodbe bariere, eritem, fotopoškodbe in tako bistveno spremeni potek negovanja v nadaljevanju. Vpliva na vrstni red terapij, na hierarhijo, ki postavlja na prvo mesto zdravje kože in omogoča večje rezultate pri reševanju vseh problematik.

Omogoča odlično preventivo, kontrolo dogajanja med samimi terapijami in kontrolo rezultatov, ki je pomembna tako za vas, kot zame.

Danes si sploh več ne predstavljam svojega dela brez Skin Lab-a.

Ko danes gledam mojo pot za nazaj in prevsem dogajanje v zadnjem letu vidim,da je bila ta investicija več kot prava odločitev in ne mine dan, da moja ljubljenka ne dela z mano.

Tako da… po 4 letih poznanstva danes praznujeva 1. obletnico skupnega sodelovanja in rezultati se nedvomno kažejo.

Skupaj dosegava odlične preobrazbe kože in veselim se vsega pred nami!

Želim vam lepo nedeljo!

En lep pozdrav,

Nataša

NAROČANJE

TERAPIJA V SALONU

Priložnost za zmenek z vašo kožo je tu. Za vse, ki si želite res dobro spoznati svojo kožo in za vse tiste, ki želite le preveriti, kaj ste z ustrezno nego dosegli v preteklih letih.