0
0

BALI

Bilo je konec novembra. Za mano so bili trije res nori in naporni meseci. Še vedela nisem, v kak vrtiljk me bo potegnilo takoj z začetkom decembra. In trajalo je vse dokler nisem vzletela. Besede prijateljice in pa dogodek, ki mi je dal misliti, sta me prepričala.
Moja dolgoletna želja. Bali ♥️
Tokrat z mojo srčico. Da si po teh norih 5 mesecih vzameva čas zase. Najin čas. Za druženje, crkljanje, pogovore. Čas, ko se nikamor ne mudi in se ji lahko z vsem srcem posvetim. Šele ko sem stopila na letalo sem zares dojela. In se veselila kot Veronika že dneve prej, ko je v kopalkah hodila po stanovanju.

Po tednu dni sem popolnoma resetirana. Spočita kot že dolgo ne. Umirjena. Misli urejene. Načrti dobivajo podobo.
Čudovito tropsko podnebje, druga kultura, okusi, vonji…. to me je od nekdaj prevzelo.
Poleg lahkotnega morskega branja sem se zatopila v krasno knjigo o pomlajevanju. Prebrala cel kup člankov na temo kombinacij pomlajevalnih načrtov.
V letošnjem letu vam bom predstavila odličen nov tretma za obraz z res izrednimi rezultati, zaenkrat naj bo še skrivnost ?
Končno sem se srečala, spočila, uredila misli in načrte za 2019 in delno 2020. In ne bo nam dolgčas, vam povem!
Na oddihu imam čas za mojo preverjeno pomlajevalno rutino.
Vrelec dobrega počutja, energije, radosti, sijočega izgleda✨
Pred odhodom sem za izdatno vlaženje in belilni efekt poskrbela z mezoterapijo in fotopreventivno nego, ter seveda pravočasno prekinila serijo kislinskih pilingov, ki ji naredim vsako leto.
Nadaljevala jih bom po povratku.
Kor vedno na počitnicah, v tem času privoščim svoji koži dva hidrokolagena dnevno, saj ga sonce močneje uničuje.
Bolj podrobno o mojem kolagenu
—>https://natashaspace-mediesthetic.si/trgovina/kolagen

IMG 2608

Kot doma, tudi tu uživam laneno, svetlinovo in boragovo olje v kapsulah, Omega 3 Super Plus, Q10, Resveratrol in malo večjo dozo C vitamina.
To podnebje je sicer za kožo čudovito, saj je vlaga zelo visoka, kar do 90%???
Ne, tu res nimajo težav z izsušeno kožo…..
Seveda pa je potrebna res dobra SPF zaščita, predvsem visok UVA. UVA indeks je tu precej višji, kot v Ljubljani. To sicer zame ne predstavlja posebne spremembe, saj SPF 35 z ➕➕UVA 90 uporabljam vse dni v letu. Ja, Smart Sun, ki vam ga vedno ‘predpišem’, je tudi moja stalnica!

IMG 2650
Ta teden še v raziskujem tropski raj, naslednji teden pa bom že z vami v ustvarjanju novih rezultatov, v novih zanimivih pogovorih, snidenjih, diagnostikah…. in zelo se vas veselim.
Kot imam rada svoj mir, čas z mojo srčico in odklop, enako neskončno uživam v salonu, pri svojem delu z vami, na izobraževanjih in v raziskovanju vedno novega.
Želim vam res lep teden in se kmalu vidimo. Karmen pa medtem skrbi, da vaši lepotni načrti nemoteno potekajo po planu. Kaj se dogaja v salonu pa lahko na našem FB in Instagram profilu:-)

Sijoč pozdrav,
Nataša

NAROČANJE

TERAPIJA V SALONU

Priložnost za zmenek z vašo kožo je tu. Za vse, ki si želite res dobro spoznati svojo kožo in za vse tiste, ki želite le preveriti, kaj ste z ustrezno nego dosegli v preteklih letih.