Loading color scheme

RF MICRONEEDLING

RADIOFREKVENčNA IGLIČNA MEZOTERAPIJA NOVE GENERACIJE

RF Microneedling je edinstena terapija, ki združuje zmagovalno kombinacijo radiofrekvenčne terapije in iglične mezoterapije, kar omogoča, da je tretma bistveno bolj učinkovit.
Terapija je namenjena glajenju gub, odpravi ter zmanjšanju brazgotin in pigmentnih madežev, izboljšanju elastićnosti, ter spodbujanju nastanka novega kolagena in elastina. Učinek je viden že po prvem tretmaju, optimalen rezultat pa dosežemo po nekaj mesecih, saj sinteza kolagena zahteva določen čas.
rf

Za izvajanje terapije imamo na voljo več različnih načinov in nastavitev.
Izvaja se lahko radiofrekvenca samostojno, ali v kombinaciji z microneedlingom. Igle so lahko izolirane ali neizolirane. Kombinacijo pa definira cilj terapije.

KAKO DELUJE RADIOGREKVENCA Z MICRONEEDLINGOM?
Pri tem postopku se uporablja izredno tanke glaste elektrode, ki prodrejo neposredno v ciljno področje dermisa, kjer se nahajata kolagen in elastin, in šele tam se sprosti radiofrekvenčni pulz.
Pri ostalih terapijah z radiofrekvenco se energija sprošča že na površini kože in jo zato tudi bolj močno občutite, saj je potrebno skozi povrhnjico prodreti v dermis, kjer se nahajajo kolagenska in elastinska vlakna.
Pri RF microneedlingu ne prihaja do sproščanja energije v povrhnjici, zato je terapija bolj učinkovita in manj neprijetna.
Ker radiofrekvenca ne prehaja skozi povrhnjico, je tudi rdečica po terapiji manjša.

ZAKAJ SE UPORABLJA?
? Za glajenje gub
? Za učvrstitev kože
? Za spodbujanje nastanka novega kolagena in elastina
? Za odpravo in zmanjšanje brazgotin
? Za odpravo in zmanjšanje pigmentnih madežev

KJE JO LAHKO UPORABIMO?
? Obraz
? Vrat
? Dekolte
? Roke

PREDNOSTI TERAPIJE
? Izredno učinkovita, saj združuje dve najbolj učinkoviti metodi za pomlajevanje in preobrazbo kože
? Brez okrevanja po terapiji
? Izbiramo lahko med več različnimi postopki glede na cilj terapije
? Učinek je dolgoročen

Za več informacij nas pokkičite na 040 518 669, na voljo pa vam je tudi zloženka z vsemi informacijami o postopku in napravi.