Loading color scheme

travel_beauty sleep_640x480
Izdelek: BEAUTY SLEEP

BEAUTY SLEEP

Pomagajte telesu premagovati stresne izzive življenjskega ritma 21. stoletja.

BeautySleep je naravna rešitev, ki blaži simptome stresa, tesnobe in nespečnosti.
Vedno več raziskav kaže, da je nespečnost ravno posledica stresa in tesnobe. BeautySleep ni instant rešitev, ki povzroči takojšnjo sedacijo, ampak telesu pomaga v obrambi pred stresom in ga vrača v ravnovesje.

STRES? TESNOBA? SPANEC?
Novelius Medical Beautysleep je prehransko dopolnilo, formulirano s skrbno izbranimi sestavinami za optimalni sinergijski učinek. Vsebuje adaptogene, ki pomagajo telesu v prilagoditvi na stres. Izvleček kamilice ima pomirjujoče učinke, iz aminokisline l-triptofan pa se tvori hormon sreče seratonin. Vsebuje tudi vitamine B1, B2, B3 in BS, ki prispevajo k normalnemu delovanju živčnega sistema, Vitamin D, ki je izjemno pomemben za delovanje imunskega sistema ter minerala magnezij in kalcij.

Vse sestavine so izbrane tako, da delujejo kot podpora za pomoč pri sproščanju v obdobjih povečanega stresa in tesnobe, krepijo imunski sistem ter posledično pripomorejo k normalnemu spancu.

Kakovosten spanec je ključnega pomena za naš organizem, za njegovo zdravje in njegov razvoj. Ponoči: s pomembnimi procesi regeneracije napolnimo svoje zaloge energije ter izboljšamo svoje telesno kot tudi duševno stanje.
Dober spanec znatno poveča kvaliteto naših kognitivnih funkcij, koncentracijo, spomin in produktivnost – pomanjkanje le-tega pa negativno vpliva na psiho-fizično kondicijo, našo telesno pripravljenost in vsesplošno počutje.

ZAKAJ BEAUTYSLEEP?
– Pomirjevalni in sproščevalni učinek
– Naravna podpora za dobro počutje
– Pomaga telesu in njegovi prilagoditvi na stres
– Naravno pripomore k čustvenemu ravnovesju
– Naravno pripomore k normalnemu spancu
– Vsebuje optimizirano razmerje vitaminov in mineralov, ki prispevajo k delovanju imunskega sistema
– Razvito in proizvedeno v Franciji
– 100% čiste in naravne sestavine
– Primerno za vegetarijance
-BREZ glutena in laktoze
– BREZ umetnih aditivov
– BREZ umetnih sladil

BEAUTYSLEEP VSEBUJE:
L-triptofan vpliva na hormon sreče serotonin in hormon spanja melatonin, ravno zato se uporablja kot naravna podpora za dobro počutje in normalen spanec. Sodi med esencialne aminokisline. To pomeni, da je človek ne more sintetizirati sam, temveč jo lahko zaužije in pridobi le s prehrano.

Izvleček cvetov kamilice pomaga podpirati mentalno in fizično dobro počutje, kar so vedeli že stari Rimljani in Grki. Uporabljali so jo za pomiritev pri razdražljivosti
in jezi, saj naravno stimulira optimalno sproščanje. Z visoko vsebnostjo apigenina pa prav tako pomaga ohranjati zdravo kakovost spanca.

Korenina uspavalne vitanije je potenten adaptogen – naravne snovi, ki pomagajo telesu in njegovi prilagoditvi na stres. Ekstrakt se uporablja kot podpora v obdobjih duševne napetosti, povečane obremenitve in tesnobe. Deluje pomirjevalno ter samodejno pomaga pri čustvenemu ravnovesju.

Vitamin D3 prispeva k delovanju imunskega sistema.

Vitamini B1, B2, B3 in B6 prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju in delovanju živčnega sistema.

Magnezijev citrat prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, k ravnotežju elektrolitov, k delovanju mišic, k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju.

Kalcij prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov.

NAVODILA ZA UPORABO:
1 do 2 vrečki na dan. Vsebino vrečke kadarkoli v dnevu vmešajte v 150ml tople ali vroče vode, čaja ali tekočine po vaši izbiri in mešajte, da se popolnoma razstopi ter takoj zaužijte. Pripročljivo jemati vsaj 10 dni oz. dlje po potrebi.

Prehransko dopolnilo z vitamini, minerali, rastlinskimi izvlečki in L-triptofanom, z okusom limone in medu

Neto količina: 10 vrečic po 5 g (50 g)

*Priporočen dnevni vnos

SESTAVINE:
inulin iz cikorije (Cichorium intybus L.), minerali (kalcijev citrat, morski magnezijev citrat ), vodni suhi izvleček (DER 3:1) korenine uspavalne vitanije (Withaniasomnifera (L.) Dunal), vodno-alkoholni suhi izvleček (DER 0,5-1:1) cvetov kamilice (Matricaria chamomilla L.), naravne arome, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev karbonat, vitamini (niacin (B3): nikotinamid, B1: tiamin hidroklorid, D3: holekalciferol, B6: piridoksin hidroklorid, B2: riboflavin), koncentriran limonin sok, sladilo: steviol glikozidi

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.