Loading color scheme

gel_za_oblikovanje_telesa_HOT19
Izdelek: Gel za oblikovanje telesa HOT

Gel za oblikovanje telesa HOT

Gel proti celulitu (HOT različica)

OPIS

Različica HOT pa poleg omenjenih kozmetično aktivnih vsebin vsebuje še derivat vitamina B3, ki pospeši mikrocirkulacijo in posledično privede do povišane temperature tkiva - »termo efekt«, kar še dodatno pripomore k zmanjševanju videza celulita.

SESTAVINE

AQUA, GLYCERIN, CAFFEINE, NIACINAMIDE, ARGININE, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, GLAUCINE, 1,2-HEXANEDIOL, LECITHIN, BUPLEURUM FALCATUM ROOT EXTRACT, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, SODIUM ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDI METHYL TAURATE COPOLYMER, BENZYL NICOTINATE, TEA-HYDROIODIDE, CARNITINE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, HEDERA HELIX EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, ESCIN, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, TRIPEPTIDE-1, COENZYME A, BENZYL NICOTINATE.

UPORABA

Vtrite kar se da pogosto. Priporočeno je, da se gel za oblikovanje telesa vtira z masažnimi gibi saj se mu s tem poveča učinkovitost. Priporočena je tudi uporaba pred športnimi aktivnostmi, z uravnoteženo prehrano pa bodo rezultati še bolj vidni. Pri različici HOT bodite pozorni na različno občutljivost predelov: učinek je za nekatere premočan, za druge pa prešibak (trajanje od 10 minut pa vse do 2 - 3 ur).

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.