Depilacija

Depilacija je učinkovita metoda za odstranjevanje dlak s toplim, naravnim voskom. Dlačice morajo biti dolge vsaj 0,5 cm, ponovno pa zrastejo v treh do šestih tednih. Prednost depilacije je z voskom je, da dlačice rastejo počasneje, so tanjše in redkejše. Z voskom odstranjujemo dlačice s celih nog, rok, bikini predela, izpod pazduhe, s prsnega koša, hrbta in obraza.

Depilacija Perron Rigot (PR)

Najnovejša, najučinkovitejša in najmanj boleča metoda depilacije. Izvajamo jo z mlačnimi voski, ki se ne primejo na kožo, se hitro ohladijo, dlako oprimejo pri korenini in omogočajo zelo nežno depilacijo.Ta depilacija je zelo primerna za najbolj občutljive dele obraza in telesa in se uporablja tudi za brazilsko depilacijo bikini predela. Ta metoda nam omogoča depilacije po meri, saj lahko z njo odstranimo tudi trde, kratke in brite dlake,ter depiliramo občutljive predele s kapilarami in krčnimi žilami.

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija bikini predela je namenjena odstranitvi vseh dlačic.

novelius aikon   intra    comfort  elosplus INSTAGRAM UTRINKI. VABLJENI, DA NAM SLEDITE  instagram  fb

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran