KDO SMO. NAŠA VIZIJA.

Življenjska zgodba NatashaSPAce se je začela v očeh majhne deklice, ki jo je neizmerno privlačila brezhibna polt porcelanastih punčk. Tudi danes, ko to pišem se strast samo še veča.

NatashaSPAce sem kot domovanje sprostilnih in lepotnih ritualov zasnovala v letu 2000. Od takrat se je spremenilo veliko.

Letos vstopamo v 18 leto življenja in spreminjamo koncept in program.

V zadnjih 3 letih sem se postopno popolnoma preusmerila na pomlajevanje obraza in telesa. Preobrazba kože. Reševanje izzivov.  Akne, rozacea, pomlajevanje. Preobrazba kože. Skupni imenovalec so vidni rezultati, vidne spremembe.

Moje delo z vami, konstantno izobraževanje in raziskovanje , v katerega vložim ogromno časa in je moja velika strast od nekdaj, je usmerjeno v up-to date pristope k negi obraza, in kozmetični terapiji, razvijanju novih tretamajev in kombinacij le teh, izrazito individualen pristop k vašim težavam, dermadiagnostiki, antiage prehranjevanju in prehranskim dodatkom kot support terapijam.

Prihodnost nege vidim v individualnih lepotnih načrtih, ki so pisani na kožo le vam in tako omogočajo maximalne rezultate in vidne spremembe. Prihodnost nege vidim v praksi z dokazom ( Evidence Based Practise). V praksi, kjer po končanih terapijah rezultate tudi izmerimo, dokažemo, razložimo. Vas usmerimo v nadaljno pravilno nego in vzdrževanje rezultatov.

Lepota ima nešteto obrazov. Vsak izmed nas ima svoje kriterije, vsake oči se ustavijo na drugačni lepoti. Vendar pa nam je vsem nekaj skupno. Ko vidimo brezhibno, brezmadežno, prelepo otroško polt, polno sijaja in energije…. nas ta brezčasna lepota vedno znova nehote presune. 

Moj izziv je vaša koža. Preobrazba. Pomlajevanje. Sijoča, sveža, negovana koža, v kateri se boste odlično počutili. Dimenzije naravnega pomlajevanja so neskončne…… In to je moje srčno delo.

S ljubeznijo, strastjo in spoštovanjem do vaše kože

Nataša

novelius aikon   intra    comfort  elosplus INSTAGRAM UTRINKI. VABLJENI, DA NAM SLEDITE  instagram  fb

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

UGODNOSTI

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran