Svetlobna terapija Alisun 200 kolagen kolarija se kaže v resničnem oživljanju kože.

 

Koristi Alisun 200 kolagen:

zgrajuje zdravo kolagensko merežo
vidni učinek proti staranju
zmanjšuje število gubic(posebej okoli oči, vratu, ust in ustnic)
izboljša elastičnost, čvrstost in prožnost kože
izboljša obnavljanje celic
napne kožo (pomaga preprečiti nastanek celulita)
izboljša absorbcijo in zadržanje vlage v koži
izboljša porabo kisika
obnavlja kolagenska in elastična vlakna
aktivacija metabolizma kožnih mineralov
pomaga narediti kožo gladko in osveženo
ni stranskih učinkov ali škodljivosti
ni bolečin

Učinek:

Izboljšana vitalnost kože

Vidno čvrstejša, bolj gladka koža

Redukcija gubic in gub

Pomanjkanje kolagena se kaže v pospešenem staranju kože, oslabljenem mišičju, vezi in kit, v povečanem tveganju za osteroporozo in v splošnem oslabljenju povezovalnih tkiv.

Vezivna tkiva in kolagen

Vezivna tkiva so vaša telesna mreža. Sestavljajo jih celice in extra celularni matrix (ECN). Slednje sestaja predvsem iz kolagena (strukturne beljakovine), vlaken ki dajejo obliko in elastičnost, ne kolagenske beljakovine, osnovne substance in vodo. Vezivna tkiva so prepleten na mrežni način, in služi kot elastična membrana in podporna vez med celicami, organi, deli organov in v koži kosteh, v stenah žil, hrustancih, kitah in ligamentih. Kolagen je bistveni del vezivnih tkiv. Sestavljajo ga izredno tanka in prepletajoča vlakna, katerih dolžina in debelina se meri v nanometrih in ki sestavljajo tri dimenzionalno mrežo.

Gubice

Vezivna tkiva se z leti zmehčajo in opustijo, kar je vidno v nastanku gubic na koži predvsem na obrazu. Degradacija kolagenskih in elastičnih vlaken v dermisu pomeni da koža postane manj prožna. To je delno rezultat normalnega procesa staranja in je torej gensko … seveda k temu delno pripomorejo tudi zunanji dejavniki.

Svetlobna terapija

Nežno rdeče svetlobno valovanje, dolžine med 550 in 700 nm, kolarija spodbudi celice kože k proizvodnji kolagena, elastina in posebnih encimov, ki so potrebni za izboljšanje strukture kože. Ta proces, ki poteka v stenah majhnih krvnih žil, učinkuje na napetost kože in spodbuja absorbcijo kisika ter detoksikacijo kože. Izboljša se sposobnost kože za absorbcijo in shrambo vlage. Poleg tega pa se tudi regeneracija in reprodukcija zdrave kože vidno izboljša.

Alisun 200 kolagen

Nežna rdeče svetlobna terapija kolarija zavira proces staranja in podpre kožo, da obdrži njeno čvrstost. Alisun Intense Collagen žarnice so posebno razvite za kolarij Alisun 200 kolagen. Nežni rdeče svetlobni žarki teh žarnic spodbudijo kožo, da v nižjih plasteh dermisa ponovno prične proizvajat kolagenska in elastinska vlakna. Ta foto bio stimulacija ima vidni učinek gladenja gubic in aktivira metabolizem kože.

Bio stimulacijski učinki

Vaša koža potrebuje nekaj časa, da se njena struktura izboljša. Tretma z kolarijem naj bi trajal vsaj 6 do 8 tednov, da je viden bio stimulativni učinek. Prva izpostavljanja naj ne bi bila daljša od 10 minut dnevno (3 krat tedensko) in naj se nebi podaljševala do več kot 20 minut.

Koža naj bi ostala hladna med tretmajem. Ker fizično izvor svetlobe proizvede nekaj toplote, bo le to filtriral in ohladil kolarij.

Zaradi stimulacije celic v koži, izgled le te ni samo bolj svež, vendar tudi bolj gladek. Podočnjaki izginejo, pore se skrčijo, vaša koža postane mehkejša in nekatere otekline izginejo. Tako sposobnost kože da se zdravi kot celična regeneracija se znatno izboljšata.

novelius aikon   intra    comfort  elosplus INSTAGRAM UTRINKI. VABLJENI, DA NAM SLEDITE  instagram  fb

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran