VEČ O KISLINSKEM PILINGU

KISLINSKI PILING je kemičen piling in za razliko od diamantnega pilinga deluje nekoliko drugače. Efekt je globji in bolj specifičen. Raztopi povrhnjo ,odmrlo plast kože in tako omogoči koži, da se hitreje obnavlja. Različne kisline imajo različna delovanja, zato jih izbiramo glede na probleM. Uporabljamo GLIKOLNO, MANDELIČNO in SALICILNO KISLINO, ki se med sabo po delovanju razlikujejo ( gubice, pigmentacije, nečista koža).

Oba, kislinski in diamantni piling kože sta odlična za nego kože in Vaši koži zelo koristita,vendar pa kislinski piling omogoča bolj ciljano delovanje in ga osebno bolj priporočam. Nobeden od njiju pri pravilni izvedbi kože ne bo poškodoval, temveč ji bo le koristil. Globinske pilinge toplo priporočam za osvežitev kože in pa kot dopolnilni tretma k raznim specifičnim pomlajevalnim negam- za potenciran, boljši rezultat. Posebno pa se uporaba kislin priporoča pri pigmentirani koži, razširjenih porah, brazgotinah,gubicah, pusti in utrujeni koži, nečisti koži in aknah. Pravilno izveden piling NE TANJŠA KOŽE, NE VPLIVA NA KAPILARE IN KOŽI NE ŠKODI.

novelius aikon   intra    comfort  elosplus INSTAGRAM UTRINKI. VABLJENI, DA NAM SLEDITE  instagram  fb

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran