Glajenje gub in gubic

Toplotni učinek ELOS tehnologije naredi vašo kožo gladko in pomlajeno. Postopek je praviloma neboleč in omogoča odlične rezultate. Takoj po tretmaju se lahko vrnete k svojim vsakodnevnim aktivnostim.
V nagubani koži je kolagen zelo gost, zaradi česar se zmanjša dotok krvi in rast novi vlaken. S kombinacijo radiofrekvence in laserske energije vplivamo na kolagenska vlakna in spodbudimo nastajanje elastina. Nova kolagenska formacija povzroči dolgoročni učinek napete kože.
S tem postopkom odstranimo majhne gubice, globoke gube pa se vidno zmanjšajo. Po tretmaju postane koža gladka in prožna. Po končanem postopku ima rožnat, svež in bolj čvrst izgled

Pomlajevanje in obnavljanje kože

Naša koža je izpostavljena številnim spremembam, ki jo poškodujejo. Pojavljati se začnejo vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Naša koža se z različnimi varovali in mehanizmi vsakodnevno brani pred vplivi zunanjega sveta.
Z ELOS tehnologijo, ki spodbuja obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu, vašo kožo obnovimo in ji damo zdrav, mladosten in sijoč videz brez operacij in kemijskih substanc.

Odpravljanje pigmentnih nepravilnosti: s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije segrejemo melanin, kar povzroči razgradnjo njegovih celic, hkrati pa se zmanjša proizvodnja melanina. Proces razgradnje povzroči začasno potemnitev, po treh do štirih tednih pa pigmentne nepravilnosti izginejo.

Pri odpravljanju vaskularnih nepravilnosti je postopek podoben. S pomočjo optične in radiofrekvenčne energije segrejemo hemoglobin v krvi, kar povzroči koagulacijo in razgradnjo žilnih sten. Te se po nekaj tednih preko imunskega sistema izločijo iz telesa, zato žilne spremembe izginejo.

ELOS tretmaji so mogoči na obrazu, vratu in rokah.
Rezultati obnavljanja,pomlajevanja kože in glajenja gubic so več kot odlični.

Za bolj intenzivne rezultate priporočamo globinsko vlaženje Intraceuticals oxygen infusion in Hydreclat. Globinsko vlaženje kože po opravljenem postopku fotopomlajevanja še dodatno poveča rezultate.

novelius aikon   intra    comfort  elosplus INSTAGRAM UTRINKI. VABLJENI, DA NAM SLEDITE  instagram  fb

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran