Edinstvena organska nega obraza vas bo zapeljala s kombinacijo intenzivne, čutne masaže in najboljšimi organskimi sestavinami . ANTI-AGE. ANTIOKSIDANTNA. EKO.

Filozofija Sacred Nature izhaja iz spoznanja, da je sinergija med močjo znanosti in modrostjo matere narave idealna kombinacija in ponuja formule, ki so avantgardne v smislu varnosti, učinkovitosti in senzoričnih užitkov. Rezultat je linija z extremno učinkovitimi, hranilnimi in zaščitnimi naravnimi in organskimi sestavinami z antioxsidatnim in anti-age delovanjem.

Sacred Nature organska kozmetika je namenjena vsem, ki vam je blizu narava. Danes vse več ljudi želi, da se naravno vrne in zamenja umetno. Po letih raziskav naravne kozmetike se trendi vse bolj nagibajo k negovanju z naravno, organsko kozmetiko. Kozmetične hiše so se odzvale trendu in proizvedle posebne linije, ki spodbujajo kvaliteto življenja.
Zahteve po naravni, organski,ekološki, bio kozmetiki so vse večje. Zato se je tudi kozmetična hiša Comfort Zone odzvala s certificirano linijo Sacret Nature.
Linija je zasnovana po strogih kriterijih Ecocert-a, brez parabenov, barvil, mineralnih olj, parafina siliconov in dodatnih vonjev. Linija Sacret Nature, proizvedena pod budnim očesom strokovnjakov s svojo bogato teksturo hrani in vitalizira še tako zahtevno kožo. Razvajanje z aktivnimi sestavinami kot so jojoba olje, karitejevo maslo, buriti olje so samo del skrivnosti, ki jo linija Sacret Nature nosi v sebi. Poseben čar linije pa so profesionalni proizvodi, ki vsak tretma naredijo edinstvenega.
Z redno uporabo izdelkov linije Sacret Nature za obraz in telo vam bosta koža in okolje hvaležna. Dermatološko testirana organska kozmetika. ANTI-AGE. ANTIOKSIDANTNA. EKO.

CENA NEGE : 80 EUR

novelius aikon   intra    comfort  elosplus INSTAGRAM UTRINKI. VABLJENI, DA NAM SLEDITE  instagram  fb

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran