Intraceuticals je avstralsko podjetje, specializirano za kisikovo tehnologijo. Ustanovljeno je bilo leta 2002 in je prisotno v 22 državah.

Terapija je v primerjavi z ostalimi kisikovimi edinstvena zaradi specialnega seruma modificirane hialuronske kisline ( hialuronska kislina z nizko molekularno maso) z dodatkom esencialnih vitaminov, rastlinskih ekstraktov, antioksidantov in aminopeptidov, ki zaradi uporabe terapevtskega hiperbaričnega kisika (kisik pod pritiskom) prodira  veliko globlje v kožo. Koži pomaga uskladiščiti vlago in obdržati nivo vlaženja. Ostale kisikove nege največkrat kisik  pršijo le po površini kože.

Tretma traja približno 45-50 min, koža je izdatno navlažena in napolnjena, rezultati pa vidni takoj.

Kisik tvori 18-21% atmosfere in je nujen za življenje. INTRACEUTICALS sistem »vsesa« kisik in ga filtrira v koncentracijo 90-95% čistega kisika.

Ko držimo konico aplikatorja INTRACEUTICALS OXYGEN INFUZORJA pod kotom 90%, 1mm ali manj od površine kože, se formira kisikov »mehurček« pod pritiskom, ki poveča nasičenost zunanjega kožnega tkiva-epidermisa. Ta pritisk omogoča hitro absorpcijo INTRACEUTICALS INFUZIJE v kožo.

Ta specialni tip hialuronske kisline ima dokazano iste sposobnosti vezave vlage kot tradicionalna hialuronska kislina. Vendar pa ima zaradi svoje nižje teže sposobnost prodreti globlje v kožo, kjer kožo  intenzivno vlaži in pripomore k intenzivni stimulaciji sinteze kolagena. Istočasno pa v kožo vnaša tudi ostale aktivne učinkovine kot so vitamini, antioksidanti, rastlinski ekstrakti in aminopeptidi.

Posebnost aparata je še,da lahko z njim izvajamo inhalacijo. Inhalacija se lahko izvaja  samo s kisikom ali pa v kombinaciji z eteričnimi olji. Kisik, ki ga vdihujemo, potuje v pljuča. Od tam ga hemoglobin v krvi ponese do kapilar, nato v mišice in naprej v celične mitohondrije. Kisik je naravni baktericid (uničuje anaerobne bakterije) in pomaga hladiti in pomiriti kožo.

Hipobarični kisik se lahko aplicira direktno na odprto kožo oz. rane- to je inovativni pristop k zdravljenju težkih ran in opeklin.

Z inhalacijo vdihujemo 90-95% čisti kisik. Inhalacije kisika izboljšajo oz. povečajo koncentracijo, pozornost in spomin, ter so naravno zdravilo za glavobole, »jet leg« in »hangover«. Kisikove inhalacije pogosto uporabljajo profesionalni atleti za pospešitev mišične regeneracije.

INTRACEUTICALS INFUSION poveča nivo vlage v koži in je primerna nega za vse tipe kože. Še posebej pa je primerna za kožo, ki je suha, dehidrirana in kaže znake prezgodnjega staranja,za občutljivo kožo, kožo poškodovano od sončenja, kožo s pigmentnimi madeži, ter za glajenje drobnih gubic, gub in izboljšanje tonusa kože.

Pridružite se miljonom zadovoljnih uporabnic Intraceuticals kisikovih terapij, med katerimi so tudi Severina, Eva Longoria, Victoria Beckham, Naomi Campbell in mnoge druge!

novelius aikon   intra    comfort  elosplus INSTAGRAM UTRINKI. VABLJENI, DA NAM SLEDITE  instagram  fb

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran