Napisal Super User
in Blog
on 05 Februar 2017
Zadetkov: 260

ČUDOVITA MOČ KISLINSKIH PILINGOV ZA VIDNO LEPŠO POLT

Kislinski pilingi so eno najbolj odličnih orodij za pomlajevanje kože in za doseganje vidnih rezultatov pri številnih problematikah. Odlični so tudi za suho kože, ne le za mastno!

Kislinski pilingi delujejo na kožo bolj kompleksno od mehanskih in kislinskih. Poleg različno močnega pilinga pa imajo še cel spekter dodatnih učinkov in jih sama favoriziram( povečana tvorba kolagena, zmanjšanje vnetja, zmanjšanje števila bakterij....).

Kislinski piling je odlično orodje za doseganje vidnih sprememb na koži.

Profesionalni kislinski pilingi stimulirajo celično obnavljanje in povečajo celično delovanje,dobesedno ojačajo oz odebelijo dermis.Kislinski pilingi poenotijo ten kože, kožo zgladijo, zožajo pore in povečajo sijaj in svežino.

KDAJ JIH PRIPOROČAMO?

-       Pomlajevanje kože ( izboljšanje čvrstosti kože, zmanjšanje globine gub- stimulacija fibroblastov za večjo sintezo kolagena)

-       Tretiranje fotopoškodovane kože

-       Suha koža ( z acidifikacijo povrhnjice spodbudimo tvorbo za kožo dragocenih lipidov)

-       Zmanjšanje pigmentnih nepravilnosti

-       Akne in Post akne treatment ( tretiranje brazgotin po aknah, vnetnih procesov in razširjenih por, baktericidno delovanje)

KAKO POGOSTO IZVAJAMO KISLINSKI PILING?

Število in pogostost pilingov je odvisno od problema, ki ga želimo tretirati ( gube, pigmentacije, akne, pore..), od concentarcije in PH-ja kisline in občutljivosti kože. Senzorno se da kožo okrepiti z ustrezno predprivavo na postopek pilinga.

Običajno se pilingi delajo v presledku 7-14 dni, priporočam pa serijo 4-12 obiskov. Bolj natančno pa se tretma za vašo kožo določi na individualnem posvetu in pregledu vaše kože.

V NatashaSPAce delamo z različnimi kislinami ( glikolna, mandelična, azelaična, laktična, salicilna ...), koncentracijami in cocktajli kislin, izbor pa je odvisen od stanja kože in problematike.

Vsaka kislina ima določeno specifično delovanje.

Kislinski pilingi so izredno učinkoviti pri tretiranju aken in posledic le-teh , ker povečajo luščenje / regeneracijo povrhnjice in odprejo zamašene pore.

V času teh postopkov NE smemo izpostavljati soncu in kožo vedno dodatno zaščitimo z kvalitetno SPF zaščito.

 

Nataša Godler Trilar

NatashaSPAce Center kozmetične terapije

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran