by Super User
in Blog
on 14 maj 2018
Ogledov: 0

VPLIV SONCA NA NAŠO KOŽO

by Super User
in Blog
on 17 april 2018
Ogledov: 0

MICRONEEDLING , ODLIČNA TERAPIJA ZA KOŽO

by Super User
in Blog
on 09 april 2018
Ogledov: 0

LEPA KOŽA, KOLAGEN IN POMLAJEVANJE

by Super User
in Blog
on 26 marec 2018
Ogledov: 37

LEPA KOŽA JE STVAR IZBIRE... SKRIVNOSTI POMLAJEVANJA IN KAKO DO ČUDOVITE, SIJOČE KOŽE

by Natasha
in Blog
on 28 oktober 2017
Ogledov: 561

MICRONEEDLING ali  KOLAGENSKA INUKCIJSKA TERAPIJA ( CIT) 

V oktobru so me moji cenjeni poslovni partnerji razveselili z neprecenljivim darilom. Moja srčna želja, odličen device za MICRONEEDLING TERAPIJO v paketu z vrhunskim izobraževanjem. Prav darilo za mojo dušo. Torej, v novembru povečujem rezultate kozmetične terapije z odlično novo terapijo! 

Je naravna in neinvazivna metoda za svežo, sijočo, napeto in vidno pomlajeno kožo. Iglična terapija je minimalno invazivni postopek za izboljšanje strukture kože in odpravljanje njenih nepravilnosti. 

Preberi več
by Natasha
in Blog
on 13 september 2017
Ogledov: 455

HIDROKOLAGEN ZA POMLAJEVANJE IN REGENERACIJO

O HIDROKOLAGENU

Novelius Medical Hydrocollagen je produkt, ki je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega laboratorija na področju kolagenskih peptidov Rousselot.

Hidrokolagen je sestavljen iz kolagenskih peptidov in koncentratov aminokislin, ki so ključne, da telo samo začne proizvajati nov kolagen.

Glicin, hidroksiprolin in hidroksilizin, ki so glavni gradniki kolagena v telesu,

predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v hidrokolagenu, koncentracija le-teh pa je do 20-krat višja kot v drugih virih proteinov.

Hidrokolagen je bogat vir kolagenskih peptidov, ki stimulirajo fibroblaste za proizvodnjo novega kolagena. S povečevanjem kolagena v koži prihaja do debeljenja kože in s tem zmanjševanja gub. Kolagenski peptidi pa hkrati povečujejo izdelovanje hialuronske kisline v telesu, kar vpliva na hidratnost kože.

Preberi več
by Super User
in Blog
on 05 februar 2017
Ogledov: 405

ČUDOVITA MOČ KISLINSKIH PILINGOV ZA VIDNO LEPŠO POLT

Kislinski pilingi so eno najbolj odličnih orodij za pomlajevanje kože in za doseganje vidnih rezultatov pri številnih problematikah. Odlični so tudi za suho kože, ne le za mastno!

Kislinski pilingi delujejo na kožo bolj kompleksno od mehanskih in kislinskih. Poleg različno močnega pilinga pa imajo še cel spekter dodatnih učinkov in jih sama favoriziram( povečana tvorba kolagena, zmanjšanje vnetja, zmanjšanje števila bakterij....).

Kislinski piling je odlično orodje za doseganje vidnih sprememb na koži.

Profesionalni kislinski pilingi stimulirajo celično obnavljanje in povečajo celično delovanje,dobesedno ojačajo oz odebelijo dermis.Kislinski pilingi poenotijo ten kože, kožo zgladijo, zožajo pore in povečajo sijaj in svežino.

Preberi več
by Super User
in Blog
on 04 februar 2017
Ogledov: 2650

POMEMBNOST IN FUNKCIJA KOLAGENA V ORGANIZMU

KAJ JE KOLAGEN IN ZAKAJ JE TAKO POMEMBEN ZA VAŠ IZGLED?

ALI  VESTE ZAKAJ SO PRI SKORBUTU MORNARJEM DEJANSKO IZPADLI ZOBJE? Vemo, da zaradi pomanjkanja C vitamina. Ampak ZAKAJ? Do tja pridemo v nadaljevanju, najprej pa nekaj dejstev o kolagenu... Kolagen je najbolj 'zastopana' beljakovina v človeškem  telesu in predstavlja kar 30% vseh beljakovin, ki so prisotne v telesu in kar 70% beljakovin, ki sestavljajo kožo. Kolagen je osnovna komponenta 

Preberi več
by Super User
in Blog
on 03 februar 2017
Ogledov: 594

POVZETEK PREDAVANJA ZA DERMATOLOGIST WORLD HYDROCOLLAGEN – CELOSTEN PRISTOP K POMLAJEVANJU

NISEM POPOLNA, MOJ REŽIM NEGE KOŽE PA JE!
DOBRODOŠLI V MOJ SVET LEPOTE, RAZVAJANJA IN DOBREGA POČUTJA!
NAŠA IDEJA ZA DANES PA JE  : SMISELNO JE UMRETI KAR SE DA MLAD ..... ČIM  KASNEJE

Najpogostejša želja, ki jo praktično vsakodnevno slišim pri svojem delu v salonu je ohranitev ali povrnitev  mladostnega, sijočega in zdravega videza  kože in navsezadnje počutja. Moja strast je raziskovanje pomlajevalnega življenjskega sloga. Kako s celostnim pristopom do odličnega počutja in mladostnega izgleda? Kombinacija režima protivnetne prehrane, prehranskih dodatkov, ustrezne individualne izbire tretmanov in podaljšane nege doma so teme, s katerimi vsakodnevno diham, živim in delam.

Preberi več
by Super User
in Blog
on 03 februar 2017
Ogledov: 453

SUHA KOŽA-KAJ SE DOGAJA Z NJO

Pogosto pridejo v salon stranke, ki potarnajo kako imajo suho kožo. Karkoli namažejo, nekako ni dovolj. Koža vse vpije. Kreme nanašajo tudi večkrat na dan, pa ni bolje.Pogosto na koncu nege dodajo 'še malo oljčka' , kot same rade povedo- da je občutek na koži bolj prijeten. Še posebno neprijetni sozimski meseci.
KAJ SE DOGAJA Z SUHO KOŽO IN KAKO JO PRAVILNO NEGOVATI?

Preberi več
by Super User
in Blog
on 02 februar 2017
Ogledov: 420

ROZACEA

Rozacea  se običajno pojavi po 35 letu starosti. Je kronična vnetna bolezen, ki jo karakterizirajo jo rdečica, papule, pustule /izbruhi , na izgled podobni aknam in popokane kapilare. Rozacea je vnetno stanje, povezano tudi z imunskim odzivom. Nujna je obnova zaščitnega plašča/ bariere kože, z namenom, da zmanjšamo občutljivost in vnetja.
Pogosto je povezana  s prisotnostjo pršice Demodex folicculorum in z infekcijo z Helicobacter pylori. Najpogosteje so prizadeti ljudje med 30-50 letom svetle polti. Poteka v 4 fazah in je omejena na obraz in lasišče. V čisto začetni fazi rozaca-e je značilno 'zardevanje' in neugodno 'pikanje'. Prisotne so popokane kapilare, ki se širijo – kuperoza. Pogosto je prisoten neprijeten občutek na koži ob uporabi kozmetike ( ker je zaščitni film na koži poškodovan,

posledica je, da vse čutimo bolj intenzivno). Bolj, ko bomo popravili zaščitni plašč / bariero na koži, bolj se bo vzpostavila normalna senzorika.

Preberi več
by Super User
in Blog
on 01 februar 2017
Ogledov: 390

MASTNA KOŽA IN AKNE

Problematika mastne kože je povezana s prekomernim izločanjem loja/ sebuma iz žlez lojnic. Sebum skupaj z lipidi in izločki žlez lojnic tvori kislo-mastni zaščitni plašč na naši koži. Kada je sebuma preveč je površina kože mastna, na videz svetleča.
Nagnjenost k mastni koži je lahko dedna, nanjo pa zelo vplivajo tudi prehranske navade, hormonsko stanje in sters ( npr. Pri mladostnikih se stanje kože pogosto poslabša pred izpiti).
Mastna kože oz seboreja je lahko tudi vzrok za nastanek aken. Vžlezi lojnici , ki je zaprta ( zaradi prevelikega števila odmrlih celic, velike količine maščobe) nastane odlično okolje za bakterijo

Preberi več

novelius aikon   intra    comfort  elosplus INSTAGRAM UTRINKI. VABLJENI, DA NAM SLEDITE  instagram  fb

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

UGODNOSTI

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran