DARILNI BONI

 

 

Darilo, s katerim se bodo lahko razvajali v sproščujočem ambientu in si privoščili nekaj dragocenih trenutkov relaksacije samo zase.

Nudimo vam masaže telesa, ki vas popeljejo v stanje popolnega miru in harmonije in čudovite nege obraza, lepotne rituale, ki jih izvajamo s preparati vrhunskih kozmetičnih hiš.

Da bi vam lahko kar najbolj ustregli, smo naše darilne bone pripravili tako, da lahko nanje vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe, ali pa vrednost, ki omogoča prost izbor storitev ali kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa.

Nimate časa, da bi nas obiskali?

V tem primeru nam sporočite vaše želje in podatke na tel. št. 01/436 11 98 ali 01/436 50 37 ali na E- naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in darilni bon vam bomo poslali po pošti (plačilo po povzetju). Bon je vložen v v kuverto, skupaj s katalogom NatashaSPAce. Najnižja vrednost bona je 35 EUR.

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

UGODNOSTI

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran